Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Станом на 1 вересня цього року податковий борг платників податків Тернопільщини перед бюджетом становив 125,5 млн. грн., у тому числі до державного бюджету – 93,7 млн. гривень.

За 8 місяців 2011 року, в результаті вжитих заходів по стягненню податкового боргу, до бюджету мобілізовано 29,5 млн. грн. Податковими керуючими, на виконання статті 95 Податкового кодексу України, проведено вилучення готівкових коштів у боржників в рахунок погашення їх податкового боргу на 222,4 тис. грн., реалізовано описаного майна, яке перебуває в податковій заставі, на 198,7 тис грн. та проведено стягнення податкового боргу з банківських рахунків боржників платіжними вимогами на 150,3 тис. грн.

По боржниках, які допустили податковий борг перед бюджетом, подано 92 позовних заяви в суд щодо надання дозволу на стягнення боргу в примусовому порядку на 13,6 млн. грн. З них по 55 позовних заявах судом вже задоволено позови на користь органів державної податкової служби на суму 4,3 млн. грн.

У разі відмови платника податків добровільно сплатити свої борги, стягнення їх здійснюється в примусовому порядку через відповідні відділи державної виконавчої служби. В результаті такої співпраці у січні –серпні цього року стягнено понад 2,2 млн. грн. податкового боргу.    

За матеріалами відділу погашення прострочених податкових зобов’язань ДПА в Тернопільській області

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.