Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Вибори до органів міського самоврядування, які відбудуться в останню неділю жовтня, офіційно стартували 3 серпня. На Тернопільщині першими оприлюднили список кандидатів у депутати до Тернопільської міської ради «Самопоміч» Садового. 

Чому тільки до міської ради? Очевидно, ця партія на Тернопільщині відчуває кадровий голод, і до обласної ради та по районах у них кандидатів не буде.

Тернопіль – ласий кусень для депутатів. То ж сюди бажаючих хоч відбавляй.

Однак не виключено, в чому і сумніву немає, що згодом списки до інших місцевих рад та обласної ради партія Садового всеж подасть. 

Та повернімося до бажаючих посидіти у сесійній залі на Листопадовій.

Серед 22 осіб є представники освітянської галузі, держслужбовці, відомий дизайнер одягу, директор міського стадіону, представники ЗМІ (Штопко (директор РІА+), Шкула (журналіст РІА+), Грицишин (власник 0352.com.ua), Нитка (продюсер ІНТБ і співвласник ряду медійних проектів у Тернополі)). Є також і представники великого бізнесу, як от пан Намака (співвласник ТОВ «Менс-Авто»)

Та от цікавий факт.

Нещодавно в Тернополі пройшов так званий народний праймеріз «Топ 100 кращих тернополян».

Багато хто підозрював, що цей проект зроблений саме під «Самопоміч».

І от за «дивним збігом обставин» серед 22 кандидатів у депутати – щонайменше п’ятеро з того ТОП 100. Більше того – один з організаторів згаданого проекту, Назар Зелінка, також в списку. Як, за нашими даними, серед цих 22 людей є і спонсори даного проекту.

Ось так то. Висновки робіть самі. А тепер власне сам список (натиснувши на прізвище, можна дізнатися більше про кандадата):

Бачинська Оксана Казимирівна

Биндас Едуард Родиславович

Бойко Павло Ігорович

Буяк Богдан Богданович

Відловська Ірина Ярославівна

Генсерук Віктор Анатолійович

Грицишин Андрій Антонович

Джуган Наталія Богданівна

Добровольська Світлана Михайлівна

Зелінка Назар Володимирович

Кузів Володимир Богданович

Лупак Сергій Михайлович 

Мартинюк Володимир Петрович

Мельник Петро Васильович

Мороченець Олег Митрофанович

Намака Андрій Григорович

Нитка Олег Богданович

Федишин Михайло Олегович

Фидрин Віталій Михайлович

Шкула Андрій Петрович

Штопко Юрій Петрович

Шушкевич Ігор Богданович

Кандидата на посаду мера Тернополя від «Самопомочі» наразі не озвучено. 

Тут два варіанти – партія не матиме свого висуванця, а підтримає когось з позапартійних ближче до виборів, або ж до кінця поточного місяця все ж якогось «грошовитого дядечка» висунуть.

Більш детальніше про прихильників Садового У Тернополі ТТ ще писатиме. Адже вибори тільки стартували 

Коментарі  

 
+1 #3 Корч 10.08.2015 09:36
Факт те, що там не зібралися однодумці. Коктель з людей які не мають єдиного бачення майбутнього. Шкода.
Цитувати
 
 
-1 #2 Реаліст 06.08.2015 23:09
Виходячи з логіки автора статті все що робиться...погано, і що не робиться теж погано...(((( Самопоміч погана, топ 100 - погано, вибори безперспективні , живемо погано.....))))) ні щоб відзначити місцеву Самопоміч за їх відкритість , за їх реалізовані проекти за неповний рік існування в місті... На відміну від інших політичних сил вони не ховаються до останнього дня щоби не врекли щиро по-галицьки їх героїв, які після жовтня отримують провидіння покерувати містом... (((( можливо не всім людям із цього списку варто беззаперечно довіряти.... Але разом вони вже багато зробили!!!)
Цитувати
 
 
-1 #1 Віталька 06.08.2015 13:25
То це типу якась сенсація? Та ж організатори від початку наголошували, що основну мета ставлять популяризувати нових людей з рівнем довіри щоб різні партії полювали на них і заводили у владу.
Впевнений, що організатори будуть тішитись якщо більша частина буде балотуватись у владу від будь-яких партій.
Що заважає будь-яким іншим партіям пропонувати балотуватись у місцеву владу? Чи у владу мають балотуватись люди з нульовим рівнем довіри?
Автор статті заблукав в своїх теоріях змов.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.