Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

«Мені дуже подобається мода на «боротьбу з корупцією» серед наших місцевих політиків: всі просто герої і супермени, скажу я вам! Кожен другий прямо ловить хабарників «голими руками»!  - пише нам один з читачів, який попросив не називати його імя.

Він скаржиться, що його обурює те, як місцеві політики піаряться перед виборами на тому, чого самі ніколи не робили.

- От, наприклад, новий лідер «Самопомочі» Тернополя Андрій Грицишин (хоча він не перший, це лише останнє, що потрапило на очі) у себе на сайті, співвласником якого він є, гучно заявляє: «Ми зламаємо систему, яка перетворює патріотів на корупціонерів». Як звучить, погодьтеся!

Але для того, щоб було якось переконливіше, він розповідає про цілий список тернопільських депутатів з конкурентної партії, які цього року погоріли на хабарі.

Продажних чинуш спіймали за руку – це факт, але ж до чого тут, «Самопоміч»  чи ще якась партія? Може шановний Андрій Анатолійович ловив злочинців за руку або свідчив проти них ? Чи не соромно пану Грицишину піаритися на тому, чого він і його однопартійці взагалі не робили?

А може я помиляюся і вони побороли хоч одного корупціонера (відрізали одну з голів «корупційній гідрі», як висловився п. Грицишин). Може вони зверталися до прокуратури з інформацією про виявлені фактів дачі чи вимагання хабаря, чи якогось іншого зловживання чиновників? Бо на як і ще інакше вони можуть здобути «перемогу над корупцією»? Такі заяви нагадують банальне замилювання людям очей.

Крім цього, наскільки мені відомо, партія «Самопоміч» в Тернополі це фактично проект скандально відомого мерця, з рук якого власне і «годуються» Андрій Грицишин та інший активіст тернопільської «Самопомочі» Олег Нитка. А політик той сам чи не найбільший хабарник Тернополя, про що не так давно розповідали в журналістському розслідуванні програми «Гроші» на каналі «1+1».

О то замість того щоб пустослівно вихвалятися боротьбою із корупцією, краще б взяли тай зробили. 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.