Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Партія Андрія Садового першою оприлюднила список своїх кандидатів до тернопільської міської ради. Я не збираюся аналізувати кожне прізвище окремо, оскільки більшість з них мало що скажуть пересічним жителям дуже файного міста. Мова про інше. Згідно з новим законом «Про місцеві вибори» у списку бажаючих пройти до ради відповідного рівня повинні дотримуватися гендерної рівності – кандидатів однієї статі має бути не більше 70 відсотків, іншої ж, відповідно 30. Я так і не зрозумів, яка це рівність між цифрами 30 і 70. Але то таке, повернімося до «Самопомочі». Серед 21 кандидата – всього 4 представниці слабкої статі. Хоча навіть третьокласник спроможний сказати, що при таких розкладах їх має бути 6 з хвостиком. Залишимо хвостик у спокої, але 2 жіночок таки не вистачає. І що тепер? Доведеться двом чоловікам вказати на двері? А як обрати гірших з кращих?
Все-таки правду кажуть у народі, що інколи варто не поспішати. Невже так важко уважно прочитати закон, особливо якщо врахувати, що у списку є юрист?..
Погляд

Список партії ТТ публікував у статті То під кого організовували відомий праймеріз у Тернополі?

Коментарі  

 
+2 #2 Рома 12.08.2015 10:35
Ще не прийшли до влади а вже порушують... Ото вже....
Цитувати
 
 
+2 #1 Марія C. 11.08.2015 10:54
Та ж яка нормальна жінка в ту "Самопоміч" піде?
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.