Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Відчуваючи, що програв, мер перестав відвідувати судові засідання…
ТОГО «Тернопільські підсумки» повідомляють:
Декілька місяців тому Надал Сергій Віталійович подав до суду на  ТОГО «Тернопільські підсумки»,  в особі Білан Тараса Богдановича за факти нищівної критики. Зокрема громадська організація пробувала достукатись до залишків совісті мера,  констатуючи : під час боїв під Дебальцево , коли гинули наші хлопці, міський голова Тернополя відпочивав в одній з європейських країн… дівчина на дивані,  тикіла в стакані…  і т.д.
Адже , як можна назвати людину – патріотом , яка систематично вивозить за кордон валюту, дозволяє без аукціону роздати більше 75га. земель, в той час коли його (а може це не його ?) країна воює з зовнішнім агресором.
 І саме цікаве: звідки кошти в колись «обідраного»  податківця на такі вояжі? Воруєм Сєрьога, Воруєм?
Словом,  Міський голова Тернополя  - Надал Сергій Віталійович , він же «полтінік»,  подав громадську організацію до суду.
Під час розгляду почали спливати ряд цікавих моментів, і Надал С.В. ПЕРЕСТАВ ВІДВІДУВАТИ ЗАСІДАННЯ.
Сьогодні о 10.30год. суд закрив провадження в зв’язку з систематичним невідвідуванням Позивачем засідань.
Систематичною неявкою Надал С.В. фактично визнає свою провину .
ТОГО «Тернопільські підсумки» не розкривають всіх нюансів справи (фальсифікація документів, перебування не на робочому місці в робочий час, тощо) 10 днів - термін оскарження рішення суду).
Після цього зобов’язуємось  подати зустрічний позов. Адже ми переконані : «Вор должен сидеть в тюрьме…»- цит. з фільму «Место встречи изменить нельзя».

За дорученням ТОГО «Тернопільські підсумки»
Тарас Білан

P.S. Просимо хорошого адвоката (можна неофіційно) допомогти в складанні позовної заяви.0679963258.

Окремо: ТОГО «Тернопільські підсумки» звернулось з клопотанням посадити екс- прокурора Гулкевича Ю.Д. , за кришування пана Козака А., та доведенням останнім до банкруцтва КП «МШЕД».
За підписом іншого прокурора ОБЛАСТІ – пана Барановського Ю. в діях Гулкевича – складу злочину не виявлено… Тобто Барановський – в долі.
Висновок : то , що в міській прокуратурі працюють злодії, ніхто і не сумнівався. А от, що прокурор області Ю.Барановський дотичний до ОЗГ Надала… це жах…
Так і до Пшонки не далеко(((

Коментарі  

 
+1 #4 Рома 12.08.2015 10:37
побачив, що як почнуть копати. то ще гірше буде....
Цитувати
 
 
-1 #3 Василь П. 11.08.2015 11:09
Злодії. Надал - самий перший. Награбастався бюджетних грошей, думав мене.Це тільки початок його неприємностей.
Цитувати
 
 
0 #2 lfybkj 10.08.2015 17:28
всіх підерів на гиляку
Цитувати
 
 
0 #1 Петро ПОРОШЕНКО. 10.08.2015 15:49
Надала злодія кришують перевертні в пагонах з тернопільського СБУ.Цей публічний дім під назвою СБУ потрібно розігнати так само як УБОЗ І ДАІ,а перевертнів в пагонах позвільняти без права на пенсію.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.