Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Заступник голови ОДА свободівець Леонід Бицюра нарешті показав свою сутність.

Незважаючи на те, що самі громади, які самоорганізувалися, вимагають прийняття перспективного плану розвитку, свободівці не хочуть голосувати за це питання. Не хочуть вони і голосувати за те, щоб узаконити вже де-факто створені громади та призначити у них перші вибори.

Один з тих, хто штопорить це питання, є і Леонід Бицюра, який за посадою мав би корпоративно підтримувати рішення не стільки обласної адміністрації, скільки волю самих громад та людей, що хочуть на своїй Богом даній землі працювати на результат, звільнившись від такого посередника, як свободівська обласна рада.

Тепер виникла парадоксальна ситуація: свободівці, які не впливатимуть на майбутню діяльність новоутворених громад... не хочуть навіть їх утворювати.

А ще 6 років тому вони мали тотальну підтримку від мешканців області, з якої і починалися перемоги...

Тепер же бачимо, що у побратимів Тягнибока перемогли злорадство, образа на всіх і вся, тупість та меркантильність...

То коли ж нарешті Леоніду Бицюрі вкажуть на двері?

Як ми повідомляли, на четвертому засіданні 52-ї сесії, яке відбувається сьогодні, було заплановано розглянути питання про схвалення перспективного плану формування територій громад Тернопільської області. Крім того, депутати мали затвердити  утворення об’єднаних територіальних громад та призначити перші вибори у цих громадах.

За включення цих питань у порядок денний не голосувала фракція ВО “Свобода” – трохи більше 20 депутатів.

Загалом же на сьогоднішньому засіданні зареєструвався 61 депутат, чого ледь вистачило для кворуму, пише За Збручем

Як ми повідомляли, Тернопільщина є єдиною областю в Україні, де досі не ухвалено перспективний план формування громад. На реалізацію Плану передбачено виділити із держбюджету 100 мільйонів гривень. Вочевидь, ці кошти Тернопільська область втратить. 

«Тернопільський тиждень»

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.