Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

«Домобудівник» знову лихоманить. Вчора близько 17:00 кілька десятків працівників-прихильників нібито діючого директора Василя Чупровського в черговий раз спровокували конфлікт заручившись підтримкою правоохоронців.

Черговий мирний візит голови реорганізаційної комісії Євгена Рожука та нещодавно прийнятих працівників в адмінбудівню «Домобудівника» закінчився бійкою, заламуванням рук та незрозумілою агресією з боку працівників міліції.

«Вчора голова реорганізаційної комісії  та відповідно керівник підприємства Євген Рожук разом із новими працівниками та охоронною фірмою вчергове намагався  вибороти своє право на роботу.

«Цього разу на підприємство ми зайшли без жодного спротиву. Одна через декілька хвилин після нашого приїзду у дворі адмінбудівлі з’явилось шість машин правоохоронців. Після їхнього приїзду прихильники пана Чупровського почалась провокувати нас на конфлікт. Почалась шарпанина і у ситуацію «втрутились» правоохоронці. Замість втихомирити сторони вони почали виставляти претензії до охоронної фірми, з якою ми заключили угоду на співпрацю. Мовляв ті напідпитку та незаконно тут знаходяться. Врешті одному з охоронців заламавши руки та посадили в машину за «не покору» міліції. А нових працівників «Домобудівника» правоохоронці просто виштовхали за територію підприємства», - розповідає юрист Микола Гонта.

Нагадаємо конфлікт довкола «Домобудівника» точиться вже не один місяць. Нове керівництво досі не може провести реорганізацію підприємства – що є вимогою законну.

«Домобудівник» зараз перебуває в стані реорганізації з товариства з обмеженою відповідальністю у публічне акціонерне товариство. Керівником підприємства тобто головою реорганізаційної комісії  є Євген Рожук. Який обраний 9 червня на загальних зборах акціонерів товариства.

Однак є група людей, які заважають пану Рожуку виконувати його прямі обов’язки: зайти на підприємство, провести  інвентаризацію товарно-матеріальних цінностей, документації підприємства. Тобто оформити підприємство відповідно до всіх вимог закону.

«Не зрозумілою залишається і позиція правоохоронців, які замість залагоджувати конфлікт самі його провокують. Відтак ми плануємо звертатись у прокуратуру, адже конфлікт потрібно залагоджувати, а підприємство реорганізувати», - підсумовує Микола Гонта.

     

 Під час вчорашніх подій кілька працівників «Домобудівника» отримали тілесні ушкодження. На очах у правоохоронців їх побили представники Василя Чупровського. 

Коментарі  

 
+1 #2 Петро ПОРОШЕНКО. 16.08.2015 01:11
Перевертні в пагонах жорстоко порушують кримінально процесуальний кодекс.
Цитувати
 
 
+1 #1 ссс 15.08.2015 21:31
А що робить там депутат свободівець костів
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.