Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Про це в ефірі «5 каналу» заявив народний депутат від Партії «Солідарність - Блок Петра Порошенка» Олег Барна.

«Зараз всі повинні об’єднатися, як ніколи, тому що маємо серйозну сутичку і бої не з простими терористами-сепаратистами, а з регулярними підрозділами російської армії», - сказав Олег Барна.

Мінські домовленості передбачають відведення важкої техніки. З огляду на ескалацію штаб АТО приймає рішення її не відводити, допоки не припиняться обстріли.

«Одностороннього припинення вогню і відведення вже не буде. Порядності з боку сепаратистів-терористів немає. Поняття офіцерської честі і гідності, дотримання норм міжнародного гуманітарного права по відношенню щодо полонених там відсутнє», - зазначив політик.

Він нагадав, що повторюється події річної давнини наступ на Мар’їнку.

«До Дня незалежності України Росія хоче показати свою зверхність, відповідно загострює конфлікт. Напередодні Мінських домовленостей, які відбудуться у вересні, Росія демонструє військовий вплив, щоб потім диктувати політичну перевагу на дипломатичних перемовинах», - наголосив Олег Барна.

Народний депутат переконаний, Генеральний штаб зробив висновки з тогорічних подій.

«Ми не сподівались на такий підлий удар зі сторони Росії, яка розстріляла наших хлопців під Іловайськом. Гадаю, цей урок не пройшов дарма, наші воїни навчилися воювати, боронити і можуть себе захистити», - прокоментував парламентар.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.