Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У 2009 році Тернопілля обрало на позачергових виборах новий склад обласної ради. І якщо частина партій туди потрапила випадково, то представники ВО «Свобода» отримали свої мандати на хвилі великої довіри людей до цієї політичної сили. Це через рік підтвердили місцеві вибори. А ще за якийсь час свободівці святкували перемогу, вперше пройшовши партійною командою до Парламенту. На цьому їхні перемоги закінчилися і зараз ми спостерігаємо їхнє незграбне бажання втриматися при владі, але не за рахунок звіту про зроблене, а за рахунок звичної для них критики роботи органів влади.

Після того, як свободівці на сесії обласної ради демонстративно знехтували думкою 29 з 50 громад, що не лише добровільно виявили бажання обєднатися, але і підготували відповідні пакети документів (найбільший показник по Україні), стало зрозумло, що в діях депутатів присутня безпорадність від того, що нічим іншим вони вже не можуть повернути собі любов електорату.

Адже на Львівщині та Франківщині, де більшість в обласних радах також становлять свободівці, перспективні плани розвитку громад вже давно прийняті. І це незважаючи на те, що області більші, а кількість громад, що підготували документи на обєднання, менша.

То де логіка?

Невже у Львіській та Івано-Франківській області інші свободівці. Напевне, що так.

Там вони слухають людей, які їх обрали...

«Тернопільський тиждень»

Коментарі  

 
+1 #1 Анна 18.08.2015 13:19
НЕ знаю які свободівці в франківську, але у львові такіж як і в тернополі- для держави і людей не роблять нічого-бо прийшли обманювати і красти. Люди не розбираються вже в цій метушні хто є хто то краще не йдіть на вибори бо вибирати нема з кого.Ці "Націоналісти тільки прикриваються нашим святим прапором, Ганьба!!!!!!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.