Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Синець біля ока, набряк в зоні щелепи, розбита губа – так описує своє "спілкування" з депутатом міськради Богданом Попадином тернополянка Людмила Флісак. Свідки кажуть, що в атаку пішли жінки, а депутат оборонявся і йому дісталось. Сам депутат мовчить

У редакцію 20 хвилин звернулась тернополянка Людмила Флісак. Журналістам розповіла, що постраждала від міського депутата, але реакції правоохоронців на зяаву про побиття нема.

"Кулаком по обличчі"

З депутатом зустрілись, як переконують, випадково коли вирішували свої справи.

попадин богдан, сбу, фото, тернопільський тиждень   – Пішла з дочкою, а їй 27 років, в ЖЕК, бо хотіли взяти інвентарну справу будинку і межі прибудинкової території, – каже Людмила Флісак. – Ми зверталися в міськраду, просили розширення, бо то гуртожиток, а нас там шість чоловік в кімнаті на дев'ять квадратних метрів. У гуртожитку є кімната, тому ми спробували її офіційно отримати, але нам відмовили. Ми вирішили спробувати прибудувати щось, бо живемо на першому поверсі. Для того і треба було паперів. Прийшли в ЖЕК, там якраз був і начальник, і голова будинкового комітету, і депутат Попадин Богдан прийом проводив.

Жінка розповідає, що цікавилась своїм питанням, але дупутат почав агресивно спілкуватися.

– Говорив до мене матюками, ображав, – пригадує жінка. – Моя дочка підійшла, спитала хто йому дав право так говорити і вдарила його долонею по обличчі. Він встав і дав їй ляпас. Коли він вдруге замахнувся, а я стояла ззаду, я спробувала відтягти чоловіка. Він розвернувся і вдарив мене кулаком в обличчя. Дочка то побачила, пробувала віддтягти його. Він розвернувся, щоб і її вдарити. Я знов шарпнула на себе. Попадин розвернувся і знову вдарив мене кулаком по обличчі.

Жінка переконує, що дочка намагалась зняти все на телефон, але працівники їй заважали.

– На ті крики прибігли інші люди, викликали міліцію, – каже пані Людмила. – Я ще прочекала з дочкою хвилин 15, міліції не було. Пішли звідти. З дому викликали міліцію. Приїхали, завезли мене в міськвідділ. Там того ж дня я написала заяву. Але до нині ніхто нічого не робить. Наступного дня я побої зняла в травмпункті. Там мені опису травм не дали, сказали шо слідчому передадуть. У мене, після побиття, був синець під оком, набряк в районі щелепи, тріснута з середини верхня губа. Раніше до журналістів не йшла, бо сподівалась на міліцію, але марно.

"Били й ногами"

Дещо по іншому ситуацію описують самі працівники "Тернопіль Комсервіс", у приміщенні якого, власне, і розгорталися події.

– Ситуація почалась ще в обід, – каже директор установи Юрій Вересюк. – До мене зайшов син цієї жінки і сказав: "У мене три ходки, тепер буде і чертверта", і вийшов. Я взагалі нічого не зрозумів. Вже близько 18 години було продовження. Прийшли дві жінки з будинку № 3. Вони, наскільки мені відомо, зараз вирішують питання з майновими правами і розширенням. Прийшли і попросили у мене інвентарну справу будинку. У нас тієї справи нема, вона в будинкового комітету, який там створений. Я це пояснив людям і перенаправив до голови цього комітету, який працює у нашому підприємстві. Далі я вийшов у сусідній кабінет, а коли повернувся за хвилин сім, був шокований.

Стіни, як розповідає пан Юрій, були облиті чаєм, стільчик перевернутий, стенди зі зразками фарби потрощені.

– У Богдана Попадина була розірвата ззаду жилетка, – говорить керівник підприємства. – Усі були збуджені, кричали. Я попросив жінок вийти з кабінету і викликав міліцію. У міліції сказали, що вже знають про подію. Із пояснень працівників я чув, що одній з жінок не сподобалось, як спілкується депутат. Вона дала йому ляпаса. Пан Попадин встав, але ззаду його схопила інша жінка. Вона більша за депутата, їй вдалось якось його в куток штовхнути, на підлогу. Били й ногами. Від тих жінок чув, що і Попадин їх бив. Може захищався і зачепив, але я не бачив слідів на обличчях тих людей. Ситуація дуже неприємна.

Від мешканців вказаного будинку неофіційно вдалось дізнатися, що родина соціально неблагополучна – у ній часто виникають конфлікти з сусідами та сварки в середині сім'ї.

Депутат не прокоментував

Спробували ми отримати інформацію і від пана Попадина. Журналіст зателефонував, озвучив причину дзвінка.

– Я вас погано почув... і я зараз не маю часу говорити щось для газети, – сказав Богдан Попадин та "поклав трубку". Ми готові розмістити його версію подій, якщо дастся чути.

У прес-службі обласної міліції підтвердили, що одна з жінок звернулась до правоохоронців. Але така ж заява є й від депутата.

– На сьогодні є два кримінальні провадження, але ще немає результатів судово-медичної експертизи, – повідомляють правоохоронці. – Коли вони будуть, то справи передадуть до суду. Щодо конфлікту, то наразі встановили, що він виник з ініціативи жінок, які пригадали депутату якесь з його голосувань, яким він нібито проголосував на одній з профільних комісій проти надання їм житла. Депутат у своїх поясненнях правоохоронцям таке голосування заперечив. Між людьми виник словесний конфлікт. Одна з жінок вдарила чоловіка. Інша смикнула і кинула на підлогу. Почалась шарпанина. Міру вини кожного визначатиме суд.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.