Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

В Тернополі вже входить в звичку використовувати на виборах так звані "чорні" технології.

Їх суть полягає в тому, щоб очорнити опонента, але зробити це анонімно, або чужими руками, або так, щоб подумали на кого завгодно, лише б не на реального замовника.

Але практично за кожним "чорним" вкидом інформації спостерігаються вуха тих, кому це може бути вигідно і хто це реально може потягнути фінансово.

Зовсім непомітно вийшла в Тернополі чергова "газета" без жодних вихідних даних, в якій невідомі "автори" ллють бруд на Гриценка і Ландяка та Садового і Пастуха.

Чергові "факти" подані в "правильному" напрямку.

Якщо відкинути те, що там написано, а зосередити свою увагу на тому, кому це вигідно і хто готовий вкладати десятки тисяч гривень в один випуск такої "газети", то напрошуються цікаві висновки.

Треба визнати, що поява "чорного" піару напряму повязана з виборами.

Головною дійовою особою на виборах в обласному центрі досі залишається діючий поки що міський голова свободівець Сергій Надал. Він же і найбільше зацікавлений в тому, щоб очорнити своїх можливих конкурентів.

Саме з командою Надала повязують появу таких сайтів як versii.te.ue, ternopil.te.ua та вихід газети "Тернопільська правда", де невідомі нікому люди, представившись редакторами, пробували оправдати відсутність обовязкових для газети реквізитів.

Згодом стало відомо, що Сергій Надал викупив одну з тернопільських газет, яка перебувала на той час у фінансвоій скруті. Вже за парту тижнів, ця газета потрапляє в скриньки тернополян з дуже подібними текстами, які містилися і в попередній скандальній газеті "Тернопільська правда".

І от два тижні тому знову скриньки тернополян засмітили "гезетою" з відверто провокаційними текстами проти Садового і Пастуха та Гриценка і Ландяка (на фото). Саме їх експерти розглядають як можливих кандидатів на посаду міського голови та, відповідно, конкурентів Сергія Віталійовича.

Таким чином, збіг усіх цих фактів все чіткіше доводить, хто може стояти за всією "чорнухою", яка ллється на конкурентів.

І це не говорячи про масові атаки на сайти, як тільки там зявиться новина з критикою роботи пана Надала.

«Тернопільський тиждень»

 

 

Коментарі  

 
0 #4 віталік 02.09.2015 18:36
БИДЛО. НЕЗДАЛЬ. ПАДАЛЬ
Цитувати
 
 
+3 #3 Ігор22 27.08.2015 11:48
Це вже не перший випадок навіть цього року. Тоді стрілки теж показували лише в одну сторону. Під час виборів у 2010 теж таке було. Це звична практика для піарників Надала
Цитувати
 
 
+5 #2 Сергій N 25.08.2015 15:34
Надал працює, як завжди, нагло та підло. Але хай не тужиться, йому вже це не поможе. Люди не дурні і бачуть, хто є хто.
Цитувати
 
 
+4 #1 Богдан81 25.08.2015 15:23
Не копай яму ближньому бо сам в неї попадеш!
Надал тобі і так залишилося не довго, то ж не брикайся та не обпльовуй людей, бо ти і так не зможеш відповісти перед судом за всі свої гріхи, злочинні діяння на посаді мера м.Тернополя!!!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.