Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Вже стало традицією, що до Дня міста відомий тернопільський селекціонер Ігор Хорош влаштовує виставку квітів. Кілька останніх років в експозиції серпневої виставки, що діє у салоні квітів «Ігор», були представлені кактуси та сукуленти. Цього року, за словами Ігоря Хороша, виставка, яка діятиме з 27 до 29 серпня, матиме назву «Всі квіти в гості». Відтак тернополяни зможуть побачити в експозиції багато нового, цікавого і навіть несподіваного.

– У нашій цьогорічній виставці, присвяченій Дню міста, окрім зразків із моєї колекції, серед яких квітучі мамілярії, ферокактуси, астрофітуми, експонуватимуться кактуси та сукуленти, що привезуть мої друзі-кактусівники зі Львова: аденіуми, літопси, хавортії, – розповідає пан Ігор. – Але цьогорічним відкриттям для наших відвідувачів, переконаний, стануть стрептокарпуси, ахіменеси, епісції, – одні з найкрасивіших квітучих кімнатних квітів. А особливо втішаться, як я сподіваюся, шанувальники узамбарських фіалок. Більше того, в нашому салоні 28 серпня о 15 годині буде проведений майстер-клас з розмноження сенполій, укорінення листочків узамбарських фіалок. Своїми секретами в ході цього заходу ділитиметься відомий селекціонер фіалок із Вінниці Олена Лєбецька. А після цього відбудеться вікторина «А що Ви знаєте про квіти родини геснерієвих, кактуси, сукуленти?» (28 серпня, 16 година).

Ще одним нововведенням, який пропонує цього року салон «Ігор», буде святкова лотерея, яка діятиме впродовж виставки. Розіграш призів пройде 29 серпня о 15 годині. Крім цього, учасники виставки – колекціонери сенполій, стрептокарпусів, ахіменесів, епісцій зі Львова, Тернополя, Івано-Франківська, Чернівців, та селекціонери ірисів Ігор Хорош і сенполій Олена Лєбецька надаватимуть консультації з питань щодо вирощування, утримання та розведення представлених ними квітів.

Урочисте відкриття виставки «Всі квіти в гості» відбудеться в четвер, 27 серпня, об 11 годині.

Олена Лайко, Тернопільська Липа

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.