Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Народний депутат від «Самопомочі» Тарас Пастух, який очолює цю партію на Тернопільщині, часто виступав із тезами, що такий великий бюджет цього року Тернопіль має завдяки йомуі його колегам – нардепам від Тернопільщини, адже вони голосували за прийняття Закону про Державний бюджет:

Зокрема нещодавно він заявив, коментуючи повідомлення окремих ЗМІ про те, що за півроку не було виконано жодної обіцянки із збільшення надходжень до місцевого бюджету.: «Завдяки роботі депутатів Тернопіль отримав на кілька сот мільйонів гривень більше вже цього року, а з часом ця сума зростатиме...»

ТТ не полінувався і перевірив – хто ж  голосував за бюджет. І зясували, що Тарас Пастух, м’яко кажучи, сказав неправду. Бо саме він і не голосував. В чому можна пересвідчитися на сайті Верховної Ради України от за цим посиланням.

То для чого нардеп вводить в оману тернополян? Відповідь очевидна – за два місяці вибори. Але чи варто тоді електорату довіряти партії, обласний керівник якої відверто дурить людей?

Коментарі  

 
+3 #4 Ігор22 28.08.2015 10:37
Всі вони брехуни. Надал каже, що гроші депутати не вибивали, а Пастух приписує собі чужі заслуги. В результаті обоє збрехали! З такими політиками і керовніками Тернопіль лишався розкраденим і бідним.
Цитувати
 
 
+3 #3 Сергій.. 27.08.2015 11:08
Всі вони однакові! Той Пастух такий самий, як Надал. Обидва брехуни.
Цитувати
 
 
+4 #2 КАЮТ! 27.08.2015 09:59
Тернопіль не отримає ні*рена! допоки тут керує Надал і його підшефна структура Садонемічі з Пастухом, батько якої насправді на Тернопіллі являється всім відомий бізнесмен та запроданець ДЖОДЖИК!
Ось таке нове Тернопільське тріо загарбників злодюг які хочуть далі дерибанити землю та наводити свої порядки!
Цитувати
 
 
+5 #1 Ігор доктор 26.08.2015 17:08
:-)Шановний Тарас Тимофійович не зовсім адекватно розставляє *своіх*перед місцевими виборами -особливо по районах
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.