Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Вибори у файному місті можна не проводити

Адже “Самопоміч” вважає, що вона вже перемогла і майже розділила посади у виконавчому комітеті міської ради, пишуть Тернопільські новини.

Про це в невимушеній розмові своїм друзям проговорився новоспечений “секретар” тернопільської міської ради Назар Зелінка (ну на такій посаді бачить себе колишній молодіжний мер за часів Заставного і один з організаторів проекту «Топ 100 кращих тернополян – прим.ТТ), абсолютно не задумуючись, що за все це мають ще проголосувати майбутні депутати.

В сформованому “списку” претендентів вже є і заступники голови і керівники відповідних департаментів та управлінь. Кількість “заступників” вже перевалила за п’ять осіб.

На “посаду Надала” претендує сам нардеп і за сумісництвом керівник обласної “Самопомочі” Тарас Пастух. Це якщо не вдасться домовитися з Надалом. Подейкують, що таку пильну увагу депутата до посади міського голови привернула бюджетна і податкова децентралізація, за яку сам Пастух чомусь не голосував. Але все ж вона збільшила суттєво місцеві бюджети і дає змогу сподіватися на “заробітки”.

Цікаво, що найбільш активні представники “Самопомочі”, зокрема голова міської організації Андрій Грицишин, а також його колеги по КВНу, яких звинувачували у співпраці з чинним головою Сергієм Надалом, готові вдовольнитися простими посадами депутатів міської ради.

Натомість на керівні посади прагнуть ті, хто примкнув пізніше, зокрема керівник медіакорпорації “РІА” Юрій Штопко. Журналіст цієї ж корпорації Андрій Шкула "продовжить займатися" майже тим самим, що і в теперішній діяльності. Він хоче керувати комунальним господарством «Тернопільбудінвестзамовник», про яке зараз багато пише «розслідувань». (Хоча дивно, що він не хоче очолити прес-службу, де журналіст був би більш компетентний - прим.ТТ)

Логіка місцевої “Самопомочі”, крім всього, полягає і в тому, що зараз вже зрозуміло, що ця партія буде мати свою фракцію (в цьому молоді послідовники Садового прямо впевнені – прим.ТТ). Натомість, посунути чинного мера не вдасться. Тому переговори ведуться і з Сергієм Віталійовичем. Він отримує лояльну більшість, а його не дуже планують “тиснути”.

Найбільше у центральному апараті “Самопомочі” бояться, що фракція у міськраді вийде з під контролю. Неприємні випадки вже неодноразово траплялися у фракції «Самопомочі» у Парламенті.

Цікаво, що ту саму проблему мала “Свобода” на минулих місцевих виборах у Львові, коли в раду зайшло багато “молодих та амбітних”, а потім “старійшини” втратили над ними контроль. Сьогодні частина “свободівців” вже у лавах “Укропу”. Не виключено, що і в новій тернопільській міськраді, “самопомічники” швидко стануть самостійними і вийдуть з під контролю центрального керівництва партії.

Це занадто великий ризик для так званих тимчасових виборів, тому не виключено, що всіх молодих та амбітних «Самопоміч» заведе у депутати, щоб у 2017 році депутатами на 5 років стали «потрібні» люди.

TeNews

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.