Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

"Не було би війни, не було би волонтерів" - таку хибну думку часто можна почути серед простих людей, які з останнього намагаються допомогти армії.

Насправді, волонтерський рух допомагає державі там, де з різних причин вона не може впоратися. Це практика поширена по всьому світі.

 

Так сталося і в Україні. Коли держава, в силу певних обставин, не змогла швидко та якісно оснастити армію, то допомагати взялися звичайні громадяни. І військові з великою вдячністю ставляться до цього.

Але завжди є ті, хто скористається загальнонаціональним піднесенням.

От, наприклад, міський голова Тернополя свободівець Сергій Надал, який потирає руки від радості, що в файному місті волонтери роблять те, що мав би робити він.

 

І така ситуація кардинально відрізняється від класичного волонтерства.

За повідомленням
наших колег
, тернопільські активісти спільноти «ВелоТернопіль» встановили пандус і положили бруківку на сходах при вході в парк "Топільче".

Чому це мають робити волонтери, коли міська влада викидає десятки мільйонів на подібні роботи?

В гонитві за прихильністю електорату, Сергій Надал масово кинувся проводити благоустрій.

 

Здебільшого, роботи провоядться так, щоб воно достояло до виборів, бо практично з кожного "проекту" ширяться чутки про відкати.

 

Згадати хоча б, свободівця Козака, який вимагав від підрядника 30 тис.гривень.

То може такі роботи, як маленький пандус, не вигідно робити, бо не заробиш відкат?

А волонтери мусять, бо хто як не вони? І відкату їм не треба, бо люблять вони Тернопіль просто так.

«Тернопільський тиждень»

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.