Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Дмитро Добродомов мабуть забув, кому він має завдячувати за отримання престижного статусу народного депутата. Ще у минулому році він активно підлизувався до популярного Блоку Петра Порошенка та навіть є членом цієі фракціі, а вже на цьогорічні місцеві вибори запускає свій політичний проект "Народний контроль".

Однак, піар-технологи, яких імовірно найняв для свого підопічного його фінансовий патрон олігарх Димінський, не до кінця врахували специфічний статус нардепа.

Він і є тією владою, яку він закликає тернополян змусити працювати.

Очевидно, пану Добродомову краще працювати на критиці влади, але не треба вже так нагло експлуатувати популістичні гасла... Тернополянам вистачає горе-політиків з ВО "Свобода".

Зазначимо, що в Тернополі "Народний контроль" представлений сином відомого лікаря Бліхаря, який, будучи начальником управління охорони здоровя міськоі ради, пролобіював сину бюджетні замовлення на встановлення пластикових вікон в комунальних установах. Це дало непоганий заробіток та старт у бізнесі.

Тепер тернополяни своі податки минулих років бачать на біг-бордах, на які лише у Тернополі "Народний контроль" витрачає близько 80 тис.грн. щомісяця.

«Тернопільський тиждень»

  добродомов, бігборди, фото, тернопіль, народний контроль, тернопільський тиждень  

 

Коментарі  

 
+2 #2 тарас білан 06.09.2015 16:33
керівництво Тернопільської обласною організацією партії Добродомов доручив невістці Тернопільського олігарха - Лила В.Й. (Тернопільбуд)... Яка не будучи ні на Майдані ні громадським активістом ні волонтером, - негребує їх використовувати для своєї піаркомпанії...
Цитувати
 
 
+2 #1 Правда 06.09.2015 15:32
Цікаво, чи читає свою електронну скриньку пан Добродомов, адже громада місяць тому написала йому звернення з фактами корупції - а він чемно ПРОМОВЧАВ...повторили- а він знову промовчав...звернулись у тернопільський офіс - на жаль, і хлопців не зацікавив даний факт..ось вам і Народний контроль.Нащо напрягатись, адеж вибори ось ось...То- Народний контроль - Піар?
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.