Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Чи мають особи, що займаються наркобізнесом, стосунок до міських високопосадовців?

На це запитання однозначної відповіді немає. Але поява подібної інформації на одному з тернопільських веб-сайтів наштовхує на роздуми.

Всі журналісти (і не тільки тернопільські) добре знають, як міліція любить похвалити себе при розкритті гучних злочинів чи попередженні не менш гучних правопорушень. Ще порушника не доправили куди там треба, а вже керівництво правоохоронців розказує про грандіозність зробленого.

Якщо вірити джерелу з згаданого тернопільського веб-ресурсу, то сталося щось надзвичайне. Те, що затримали велику партію наркотиків, ніхто не ставить під сумнів. Питання лише виникає, чи має до цієї справи стосунок брат міського голови Сергія Надала. То чому ж мовчать правоохоронці і за доброю традицією не хвалять самі себе.

Старі кадри, що колись носили погони, пригадують, як в таких випадках можуть себе вести правоохоронці. Якщо справі не дають розголосу, то це свідчить лише про одне: когось взяли на гачок і все залежатиме від "домовленостей" і "компромісу".

Може так сталося і цього разу. Адже перед виборами, коли так звані "чорні" технології працювали на повну потужність, репліки щодо того, чим займається брат кандидата на посаду міського голови Сергія Надала звучали неодноразово.

Чи привідкриють правоохоронці завісу таємничості затримання великої партії наркотиків залежить тільки від волі їхнього керівництва. Ну і від "домовленостей" і "компромісу".

 

Олеска Ярич

Коментарі  

 
+1 #5 Іллюха 26.09.2011 06:23
НЕ ВІРЮ. зара мєнти в інформаційній жо.і, тому будь-який позитивний привід і всі би захльобувалися від щастя
Цитувати
 
 
0 #4 якось буде 23.09.2011 05:57
якщо би партія і була, і навіть трохи більша за середню, то Київська міліція би сама роздувала свої досягнення і ніхто ні на кого не звертав би уваги. а так - багато надуманого
Цитувати
 
 
-2 #3 Отаке 23.09.2011 04:50
новина ні про що. десь, хтось, щось зробив. я не знаю, а міліція сама не знає))))
Цитувати
 
 
+5 #2 Антон 21.09.2011 15:20
доля правди в цьому є, адже ще у "славнозвісній" передачі на ЗІКу з Надалом хотіли заікнутися про цю тему, але якось обминули, певно договорилися з нашим мером
Цитувати
 
 
-5 #1 feat_boy 21.09.2011 10:55
http://poglyad.te.ua/novyny/prychetnist-brata-miskoho-holovy-do-narkotykiv-vyhadka/
Сьогодні на одному з тернопільских інтернет-ресурсів з’явилась інформація про те, що правоохоронці затримали велику партію наркотиків. Йшлось про причетність до транспортування брата міського голови Сергія Надала. Втім, звідки отримали такі дані, журналісти – не повідомляють.

- Де той сайт взяв таку інформацію, я не знаю, – каже керівник прес-служби УМВС України в Тернопільскій області Петро Колісник, – певно, треба в них питати. Я сьогодні говорив з підрозділами, розпитував, нічого подібного не було зафіксовано. Тут навіть коментувати нема що.

Пан Колісник сказав Погляду, що нещодавно повідомляв пресу про те, що затримано наркодиллерів, втім, до чого там брат міського голови – міліціонери не знають. Очевидно, інформація на тому сайті – видумана.

професійніше панове журнализи
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.