Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Між проституцією і місцевою політикою багато подібного. Як і хвойди, а по народному “курви”, політики доволі часто змінюють господарів. Як стало відомо, кілька політиків-перебіжчиків пригрів місцевий “Народний контроль”.

Володимир Болєщук разом зі своїми нерозлучними друзями Олегом Боберським та Володимиром Гульовським підуть знову у місцеву політику за списками “Народного контролю”.

Знаково, що для всіх — це вже не перша зміна “політичного партнера”. На минулих виборах Болєщук і Боберський пробували домовитися з Блоком Петра Порошенка, але пролетіли. Ще трохи раніше зовнішня реклама Володимира Болєщука страшенно нагадувала рекламу іншої “прогресивної” і “нової” сили (майже, як тепер “Народний контроль”)  - “Фронту змін”.

Кохання не склалося, тому “молоді політики” опинилися у “Народному контролі”, приблизно з тих самих причини, що і їхній колега Тарас Пастух у “Самопомочі”. Рейтинг вищий. Робити ніц не треба. Сиди і чекай, коли знову потрапиш у владу.

Зауважимо, що уся молода команда прийшла у велику місцеву політику завдяки УНП. Володимир Болєщук, Тарас Пастух, Володимир Гульовський та Олег Боберський пройшли до Тернопільської обласної ради саме за списками цієї політичної сили. Останній навіть отримав посаду застуника голови Тернопільської обласної ради.

Після виборів, хлопці особливо не напружувалися та над іміджем партії не працювали, а швиденько кинулися шукати нового політичного «клієнта», так як і як представниці найдревнішої професії. А тернополянами варто замислитись, чи потрібні їм такі політики, які просто надягнули нову білизну.

    

Коментарі  

 
+1 #1 Антін 09.09.2015 11:49
І ніц, схоже, з цим не вдієш. Бо "хлоп дурний і ніц не каже"...
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.