Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Після ганебного провалу на виборах до Парламенту, ВО "Свобода" почала зазнавати кадрових втрат. І з партії вцілому і по багатьох радах від тягнибоківців почали тікати люди.

То, у Львівській міськраді колишні свободівці створили групу УКРОП (
http://www.pravda.com.ua/news/2015/08/27/7079188), то в Тернопільській раді один за одним депутати відмежовуються від діяння свободівського мера Сергія Надала.

Колишній Генпрокурор Махніцький після того, як "відмазав" від санкцій імовірних спонсорів партії (
http://blogs.pravda.com.ua/authors/leschenko/55cdb45131af1), став Тягнибоку непотрібним. До речі, варто прослідкувати як часто і з якою риторикою лідер ВО "Свобода" почав зявлятися на телеканалі "Інтер", який, до речі, належить Льовочкіну.

Міський голова Теребовлі  Сергій Поперечний після того, як Надал одноосібно перестав вважати його націоналістом
(http://www.t-weekly.org.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=13860:-l--r--&catid=21:2011-08-09-17-41-05&Itemid=26), теж думає іти на вибори самовисуванцем.

Голова обласної ради Василь Хомінець також "гострить лижі" від Тягнибока, а його поплічник керівник апарату обласної ради Ігор Дулеба взагалі втратив мандат депутута міської ради після кількаразового голосування, яке продавлював особисто Надал.

Якою буде "Свобода"? За кого мають голосувати люди?

От тільки ні разу після того, як з партії Тягнибока йшли люди, лідер обєднання не заявив про очищення. Може, дійсно йдуть кращі, а залишаються політичні пристосуванці, що ще вірять в реанімацію цього провокативного проекту?

«Тернопільський тиждень»

Коментарі  

 
+2 #1 Оля 11.09.2015 14:58
Тільки забули додати, що Махніцький є помічником Президента Порошенка!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.