Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Цікаво, чи тернополяни бодай щось знають про Центр Антикорупції, який діє в Тернополі. Не чули? А про його керівника – Ігоря Вонса? Ага, бачили. На бігбордах.

Так от, знайте, що за весь період своєї діяльності цей так званий Центр не довів до кінця жодної антикорупційної справи. Більше того, вони не мають навіть права здійснювати антикорупційні розслідування, оскільки це прерогатива виключно правоохоронців. Однак, Ігор Вонс «розпинається» через ЗМІ про боротьбу з корупцією, хоча в підсумку все це – пустослівна гра на публіку. На виборців.

Та оскільки виборці наші не такі вже й недалекі і ще приблизно уявляють, чим слова відрізняються від справ, це й змушує «заставного» кандидата набивати собі рейтинг через усілякі маніпулятивні методи ведення агітації.

Приміром, погляньте ось на цей плакат (на фото). Що в Тернополі набір до нової поліції стартує 14 жовтня, знають усі. Але який стосунок до поліції має пан Вонс – ось тут загадка. Бо насправді він до неї не має жодного відношення!

Той факт, що передвиборчу кампанію Вонса курують люди Заставного, який є начебто однопартійцем міністра МВС Авакова, ще не робить Вонса бодай на якусь часточку причетним до створення поліції.

Точно так само Михайло Ратушняк не має ніякого відношення до газової угоди між Тимошенко і Путіним у 2009-му (Ратушняк – кандидат у мери Тернополя від «Батьківщини»), а Надал (як кандидат від «Свободи») не має відношення до недавнього вибуху під парламентом (у ньому звинувачують «Свободу»). Зрештою, так само, як морська свинка не має ніякого відношення ні до свиней, ні до моря...

Словом, люди Заставного, як завжди, «мудрують». Але навряд чи це допоможе їм на виборах.

...Скоро, завдяки погоді, друге «бабине літо». Зрозуміло, що пройде воно під патрона

Джерело: Новини Тернопільщини

      

 

 

Коментарі  

 
0 #1 Віталій 02.10.2015 13:04
а звідки Ви знаєте, що надал немає відношення до трагігних подій??????, а я думаю, що саме за його вкрадені гроші і була проплачена та страшна акція!!!! ,а після того і сво ло та висунула його знову в мери
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.