Нове на сайті:
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Торгуючи в мережі Інтернет, не варто втрачати пильності. Допоки ви шукаєте клієнтів на свій товар, за вами полюють шахраї. Вони під приводом покупців телефонують до продавців та намагаються дізнатися у них реквізити банківської картки. Мета одна – зняти звідти усі гроші.

В пастку аферистів потрапила 34-річна жителька Кременецького району. На одному із сайтів жінка розмістила оголошення про продаж дитячого возика. Згодом до неї зателефонував невідомий, якого начебто зацікавив товар. Після перемовин зійшлися на ціні. Незнайомець попросив продавця продиктувати йому реквізити банківської картки для перерахунку туди грошей. Жінка погодилася та стала чекати. Однак готівка не надійшла. Коли потерпіла пішла до банкомату, виявила, що її електронний гаманець хтось «почистив» - з рахунку зникло 3600 гривень.

Міліціонери розшукують шахраїв та звертаються до краян дотримуватися правил безпеки, торгуючи в інтернет мережі.

Для купівлі-продажу через мережу Інтернет використовуйте окрему платіжну картку (так звана «віртуальна картка»). Встановіть на ній ліміт зняття коштів та не зберігайте на рахунку великі суми.

Не повідомляйте стороннім інформацію про платіжну картку або картковий рахунок, наприклад ПІН, паролі доступу до рахунків, термін дії платіжної картки, кредитні ліміти, персональні дані тощо.

Підключіть до свого телефону систему смс-оповіщення. Це допоможе вам контролювати кошти на рахунку.

У разі виявлення несанкціонованої операції відразу ж зателефонуйте до контакт-центру банку й попросіть заблокувати вашу картку та негайно повідомте про це правоохоронців.

СЗГ УМВС України в Тернопільській області

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.