Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Останнім часом розгорнулися масштабні дискусії щодо законопроекту від нардепа Андрія Немировського (список партії «Самопоміч» про легалізацію проституції в Україні. Критикани відразу накинулися на депутата та «Самопоміч» щодо аморальності легалізації проституції. Однак жоден з так званих експертів навіть не задумався про економічну вигоду цього законопроекту для України.

2015-09-23-08.32

Економічний бум від легалізації проституції

Легалізація проституції спричинить в Україні справжній економічний бум та врятує економіку держави. За офіційними оцінками фахівців (міліціонери, соціальні служби), в Україні професійно займаються проституцією близько 50 тисяч жінок. Неофіційні дані свідчать, що людей «найдревнішої професії» (зокрема ті, які нерегулярно займаються проституцією) як мінімум на третину більше. У Європі вартість інтим-послуг складає приблизно від 50 до 40 євро за годину. В Україні вартість таких послуг різниться за розцінками та якістю надання послуг. «Класичні» повії, які працюють за викликом, оцінюють свої послуги від 500 до 800 гривень за годину (приблизно 30 доларів). Якщо припустити, що легальні повії будуть сплачувати податки, як фізичні особи-підприємці, а «борделі» — як офіційні компанії, простий математичний підрахунок показує, що в разі легалізації найдавнішої професії, державний бюджет України щороку поповнюватиметься приблизно на 20-25 мільярдів гривень — тобто на 1 мільярд доларів.

Більше того, у разі переведення проституції на цивілізовані рейки, буде розвинута ціла система адміністрування, обслуговування та супроводження цієї професії, що дасть змогу створити тисячі додаткових робочих місць. «Будинки терпимості» будуть стимулювати створення нових закладів харчування, готельних комплексів, інших закладів відпочинку. А це нові супутні мільярди для місцевих та центрального бюджетів України.

Удар по криміналу

Сьогодні цей американський мільярд доходів від проституції осідає в кишенях ділків кримінального світу, хоча може бути використаний для збільшення зарплат та пенсій. Відсутність на поточний час державного регулювання призводить, зокрема, до розвитку сфери торгівлі людьми, насильницького втягування, в тому числі неповнолітніх, до секс-бізнесу.

«Самопоміч» ставить собі за мету очищення України від криміналу, а закон про легалізацію проституції – важливий крок до цього»

В Україні нелегальні доходи від проституції поступаються лише прибуткам злочинців, які займаються торгівлею наркотиками та зброєю. Тому у разі легалізації проституції буде завдано потужний удар по злочинному світу, по нелегальних доходах злочинних угруповань. «Самопоміч» ставить собі за мету очищення України від криміналу, а закон про легалізацію проституції – важливий крок до цього.

Соціальний захист українських жінок

Закон про легалізацію проституції на 26-ому році незалежності України нарешті передбачає механізм соціального захисту більше 50 тисяч українських дівчат та жінок, які займаються цим бізнесом. По-перше, повія отримає змогу забирати собі  90% доходів від бізнесу. Тепер повії отримують не більше 50%, а подекуди 30% і навіть 20% від власного бізнесу. Решту забирають сутенери та інші кримінальні елементи. По-друге, стаття 7 закону від «Самопомочі» «Соціальні гарантії повій» передбачає, що «держава сприяє розвитку секс-закладів, вживає заходів для підвищення іміджу повій»!

«За офіційними оцінками фахівців, в Україні професійно займаються проституцією близько 50 тисяч жінок»

По-третє, законопроект передбачає, що повії матимуть право на отримання державних пенсій, відповідно до сплачених податків. Тепер повії після завершення роботи можуть розраховувати на мінімальну пенсію. По-четверте, законопроект дає зелене світло для утворення офіційних профспілок повій, які зможуть достойно захищати українських жінок. Для прикладу, нещодавно профспілка німецьких повій почала боротися за встановлення для своїх спілчанок пільгових пенсій за віком. Лідери профспілки пояснюють, що через смаки клієнтів «нічні метелики» мусять рано йти на пенсію, та порівнюють працю повій з роботою професійних футболістів. Після ухвалення закону про легалізацію проституції так буде й в Україні.

Легалізація проституції — вимога ЄС

Легалізації проституції у рази пришвидшить європейську інтеграцію України. На сьогодні проституція офіційно легалізована у Нідерландах, Німеччині, Угорщині, Латвії, Франції.

«Якщо Україна не легалізує проституцію, то нашій державі не бачити повноправного членства в ЄС, як своїх вух»

В інших країнах ЄС, особливо тих, де діє традиційне звичаєве право, повії теж користуються соціальним захистом від держави, тобто проституція визнана де-факто без окремого закону. Однак, найголовніше, що закони і дух ЄС передбачають рівність перед законом і соціальну справедливість щодо всіх професійних та соціальних груп. Якщо Україна не легалізує проституцію, то нашій державі не бачити повноправного членства в ЄС, як своїх вух.

Україна – «європейський Таїланд»

Легалізація проституції також перетворить Україну на справжній туристичний центр Європи. Значна частина іноземних туристів вже тепер їдуть в Україну для так званого секс-туризму, проте їх гроші не працюють на державу. У разі легалізації ці гроші будуть працювати на Україну, а законослухняні іноземці, які в наш час бояться їхати в секс-тури в Україну через загрозу кримінального переслідування, одержать законну можливість відвідати нашу державу. Для України найбільш влучним є приклад Таїланду, де поряд з історичною спадщиною, чудовим морем, добрими людьми, туристів заманює й легальна проституція. Як наслідок, 20 % бюджету Таїланду складають доходи від секс-туризму іноземців.

P.S. Легалізація проституції — це, перш за все, легалізація надання сексуальних послуг приватною особою іншій особі. Єдина проституція, з якою варто боротися і чим активно займається партія «Самопоміч» — це політична проституція, яка становить значно більшу суспільну загрозу.

2015-09-23-05.41

Джерело: ternopillive.com.ua

Коментарі  

 
-1 #1 тойвово 04.10.2015 21:29
епік фейл.
держава хоче стати сутенером?
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.