Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Кандидат від “Самопомочі” на посаду міського голови Тернополя Тарас Пастух вважає, що у Тернополі потрібно застосувати досвід міського голови Андрія Садового та “Самопомочі” у питаннях відкритості влади. На думку народного депутата, діяльність Садового є прикладом для Тернополя. Про це Пастух заявив 2 жовтня в ефірі одного з телеканалів. При цьому нардеп не пояснив, який саме досвід має переймати Тернопіль. 

Справді відкритість міського голови Львова вражає. У 2007 році Садового визнали ворогом преси за версією Інституту міжнародної інформації. Тоді Андрій Іванович опинився у одній компанії з одіозним Михайлом Добкіним. Причиною такого рішення журналістів став конфлікт міського очільника Львова з міською газетою “Ратуша”, яка планомірно займалася викриттям корупційних схем у роботі міської ради, що стосувалися зокрема відчудження комунального майна і землі. У відповідь виконком вдався до репресій і зупинив фінансування муніципального друкованого органу. Журналісти оголосили тоді головування безпосередньо у приймальні Садового. Детальніше про цю призабуту історію розповідає фільм Ігоря Чайки “Від атракції до шмельцу”. Фільм планували продемонструвати на фестивалі у Польщі, проте в останній момент через наполягання Андрія Садового зняли з показу.
 
Невідомо, що мав на увазі Тарас Пастух, коли говорив про позитивний досвід відкритості львівської влади. Так само незрозуміло, який ще досвід використає Тарас Пастух зокрема у питанні незаконних забудов і боротьби з корупцією.
 
 
Досі триває розслідування справи щодо незаконного привласнення 2,2 млн.грн коштів громади Львова під час закупівлі комунальним підприємство ЛКП “Львівелектротранс” 22 вживаних трамваїв у Німеччині.  Перевірка прокуратури встановила, що під час закупок через залучення приватних посередників вартість кожної одиниці техніки зросла на 300 тис.грн при номінальній вартості у 140 тис.грн. Тоді гроші міського бюджету прокачали через фірму Андрія Федоренка, радника міського голови Львова. Знаково, що у цей самий період Вінниця отримала безкоштовно 105 трамваїв у Швейцарії. Попри порушення кримінальної справи Андрій Садовий продовжував називати Федоренка “чесною і порядною” людиною, яка служила на користь львівської громади.
 
Крім того, прокуратура Львівської області викрила зловживань на загальну суму у 50 млн.грн під час підготовки до Євро-2012.  Цікаво, що збудований стадіон і оновлений аеропорт досі не введені в експлуатацію. З цієї причини ці об’єкти не можуть використовуватися повноцінно, а європейські авіакомпанії такі, як Lufthansa кілька разів відмовлялися виконувати рейси до Львова. Саме з причин корупційних зловживань посадовцями Садового компанія Wizzair припинила свої польоти з Львівського аеропорту.   За фактами діяльності Департаменту  Євро-2012 Львівської міської ради порушено кілька кримінальних проваджень. Зокрема це стосуєтьсярозтрати у 24 млн.грн, яке вчинили посадовці Львівської міської Ради в інтересах австрійської фірми ALPINE BAU GMBH.
 
Натомість більше року учасники АТО зі Львова не можуть отримати землі під індивідуальне будівництво. Львів'янка Наталія Смірнова розповідає, що її син служить в Національній гвардії України, і починаючи з червня 2014 року по сьогодні, він неодноразово перебував у зоні АТО в Дебальцевому, Слав'янську та ін. містах, захищаючи Україну. Проте за цей час йому так і не вдалося отримати обіцяну земельну ділянку для індивідуального будівництва. Сім'ї учасників АТО та загиблих військових змушені об'єднуватися у робочі групи, аби вирішити це питання самостійно.
 
 
На противагу цьому Виконком Львівської міськради закупив для своїх потреб 10 мобільних комп’ютерів-планшетів SAMSUNG Galaxy Tab 3 Lite 7.0 8GB Black загальною вартістю 21 тис. 702 грн. (http://www.032.ua/news/928488)

Це далеко не повний перелік “добрих справ” голови славного міста Лева. Припускаємо, саме цей «позитивний» досвід перейматиме і новий кандидат від “Самопомочі” і саме на цих корупційних схемах крадуться гроші, за які зараз проводиться білбордова кампанія Тараса Пастуха. Враховуючи близкість львівського мера до регіоналів Бориса Колєснікова і бувшого голови Львівської ОДА від Партії Регіонів Василя Горбаля - можемо припустити, що «корупційні схеми» Садового Тарас Пастух запровадить і у Тернополі. 

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.