Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Здійснення грабежу Головою осередку Радикальної партії Олега Ляшка в Тернопільській області Сергієм Тарашевським, який є Першим заступником Голови Тернопільської обласної ради: при цьому чиновник разом зі спільниками (молодчиками спортивної зовнішності) застосували фізичні дії, які наразі можуть кваліфікуватися слідством як побиття та грабіж документів, коштів та особистих речей юриста Андрія Козирицького.

 

Інцидент розгорнувся в приміщенні та на території реєстраційної служби Тернопільського міського управління юстиції (вул. Київська, 3а, м. Тернопіль), куди юрист приїхав, щоб подати заяву про реєстрацію права власності на предмет іпотеки, у зв’язку з невиконанням боржником ТОВ «Диво» та майновим поручителем ТОВ «Родина Тарашевських» своїх зобов’язань перед банком, інтереси якого представляє Андрій Козирицький. Скориставшись моментом, коли юрист відвернувся до вікна «Прийому заяв»,  Тарашевський схопив папку з документам по справі та особистими речами правника і вийшов з приміщення. Правник, який не очікував подібної зухвалості, помітив це та кинувся навздогін, щоб повернути свої речі. Між юристом, заступником Голови Тернопільської облради і спільником останнього виникла словесна суперечка в ході якої, за заявою Андрія Козирицького, йому було завдано ударів та пролунали погрози життю та здоров’ю правника. Отже, крім того, що чиновник відмовляється віддавати кредитні кошти він, як виявляється, він ще й готовий піти на злочин (грабіж, фізичне насилля) заради збереження свого майна.

 

Нагадуємо, що Сергій Тарашевський очолює виборчий список Радикальної партії Олега Ляшка на місцевих виборах у Тернопільській області.  Більш того, це людина, яка сьогодні вже потрапила у владні структури і виникає питання: він надалі теж планує «рішати» свої проблеми подібними методами і порушуючи закон? Ми ні в якому разі не переслідуємо політичних цілей. Але ми вимагаємо справедливості згідно чинного законодавства України.

 

Наразі слідчі дії по даному інциденту ведуться СВ Тернопільского МВ УМВС України в Тернопільскій області, капітаном міліції Потяковою М.М. Необхідно зазначити, що одразу після дачі показань в міліції А. Козирицький був викликаний начальником Тернопільського міського відділу УМВСУ, полковником міліції Гукалюком П. М. Під час зустрічі полковник спробував переконати юриста у незначності порушень законодавства заступником очільника області Тарашевським та піддав сумніву можливість порушення кримінального провадження. І це при наявності прямих доказів – відео та свідків.

 

Розраховуємо, що слідство, прокуратура, засоби масової інформації та громадські організації проведуть неупереджене розслідування зухвалих та злочинних дій чиновника.

 

Відео з Тарашевським та заяви юриста у правоохоронні органи.

 

 

Заява Андрія Козирицького у правоохоронні органи на ім’я  начальника Тернопільського міського відділу УМВСУ, полковника міліції Гукалюка П. М.

 

 

 

 

 

Пояснення взяте слідчим СВ Тернопільского МВ УМВС України в Тернопільскій області, капітаном міліції Потяковою М.М.

 

Камерою спостереження зафіксовано, як Сергій Тарашевський, вловивши момент, фактично викрадає у юриста документи в приміщенні Реєстраційної служби Тернопільського міського управління юстиції, після чого юрист наздоганяє його за дверима, де Тарашевський та його спільник, за свідченнями постраждалого, завдали йому ударів та погрожували фізичною розправою.

 

На відео Тернопільський очільник Сергій Тарашевський стверджує, що він вже домовився із суддею про винесення ухвали для припинення реєстрації. Невже всі судові справи у Тернополі вирішуються за лічені хвилини за вказівкою чиновників та політиків?

 

Коментарі  

 
+1 #2 Павло Федик 06.10.2015 16:05
Сергію Олександровичу! Моє до Вас благання - отползайтє, толі єщьо будєт... Це не жарт.
Цитувати
 
 
+2 #1 Віталій 06.10.2015 13:22
за грати того злодія
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.