Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

В Тернополі існує група «громадських діячів», які, незважаючи на політичні  переконання, прагнуть пролізти в міську раду та сформувати там впливе «лобі».

Політичною партією «Об’єднання «Самопоміч» на виборчому окрузі № 17 делегується у  ТМР член зазначеної політструктури Нитка Олег Богданович.

Той самий Нитка, який є найближчим соратником «фронтмену» «Самопомочі» в Тернополі Андрія Грицишина.

Зазначена особа останнім часом постає в очах тернополян як представник «Самопомочі», який бере активну участь у волонтерському русі. Разом з тим, у середовищі працівників маркетингових та рекламних агенцій міста, з якими більш активно контактує продюсер і засновник Вуличного радіо Олег Нитка, він відомий дещо з іншої сторони.

Зокрема, стверджують, що пан Олег ще за студенстської юності у ТНПУ намагався приймати активну участь у політичному житті міста. З часів студенства по даний час він був не особливо перебірливий у виборі політичних партнерів та брав участь у роботі різноманітних виборчих штабів. Долучаючись до того чи іншого політичного проекту, Олег завжди керувався принципом «гроші не пахнуть». Ідеологія партії, моральність її лідерів та їх політична програма ніколи не цікавили Нитку.

Він завжди діяв як професійний піарник та маркетолог – виконував роботу за яку йому платили гроші, все інше – то другорядне. За часів керівництва Тернопільщиною протеже Віктора Балоги Юрієм Чижамрем він навіть очолював первинний осередок провладної партії «Єдиний центр», шо знаходився за адресою: м. Тернопіль. вул. Медова,3/88. Але, як завжди, на довго його не вистачило…

Одночасно із ним у міську раду Тернополя від Соціально-Християнської партії по округу № 20 балотується начальник міжобласної спеціалізованої туберкульозної лікарні для жінок Збаразької виправної колонії (№ 63) Нитка Ігор Богданович. Тої самої партії, список якої очолює Орест Павлович Муц, екс-нардеп-регіонал, ідеологічний опонент лідера Самопомочі Андрія Садового.

Фактично, два рідних брати (чи однофамільці) одночасно делегуються у міськраду від ворожих політичних команд.

Отже, або успішний рекламник і маркетолог Олег Нитка, агітуючи тернополян голосувати за Самопоміч, не спроможний загітувати свого брата (чи однофамільця) (що звучить по меншій мірі дивно), або хлопці поставили перед собою завдання за будь-яку ціну протягнути в міськраду команду «потрібних» людей, і їм байдуже під чиїми політичними прапорами вони зайдуть у ТМР.

В такому випадку їх дії є дуже схожими на формування закулісного лобі,яке має забезпечувати в новообрані раді інтереси їх фінансового покровителя, або іншими словами спонсора.

Залишається тільки питання чиї інтереси лобіюватимуть брати (чи однофамільці) Нитки разом із побратимами? 

Коментарі  

 
+1 #1 Олег Нитка 08.10.2015 14:51
:lol: :lol: :lol:
Дякую. Насмішили!
Якщо буде ще щось пишіть.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.