Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Наталя Литвин – небайдужа молода тернополянка, яка за півроку роботи із журналіста «Народного контролю» свідомо перетворилисая на активну громадську діячку. Кожну проблему, з якою звертаються до «Народного контролю» ображені, зневірені або й обурені мешканці міста, Наталя сприймає як особистий виклик, який мусить обов’язково здолати, щоб залишатися чесною перед громадою.

«Навіть друзі та знайомі закидають мені, що партія «Громадський рух «Народний контроль» ще занадто «молода» для того, щоб тернополяни змогли довірити їй владу. Мовляв, у місцевих виборах братимуть участь політичні сили «зі стажем», які діють на всеукраїнському рівні вже роками, а то й десятиліттями.

Такі суб’єктивні судження наших краян розчаровують, бо усім нам вже давно пора перестати вестися на технологічні прийоми «старожилів», а треба навчитися аналізувати конкретні справи кожної партії, яка хоче утвердитися на політичному небосхилі..

Як на мене, краще бути молодим і чесним перед собою і людьми, ніж «бородатим», але заплямованим пристосуванством і зрадами.

На відміну від багатьох партій, виплекане Майданом коріння ідеології «Народного контролю» не затягнуло болото минулого, а тому воно має всі шанси прорости та зміцніти у новій країні, до якої прагнемо.  В Україні, яку наша партія пропонує виборцям будувати спільно і під їхнім постійним контролем», - переконана Наталя Литвин, кандидат в депутати до міської ради, округ №33, до обласної ради – округ №52

 наталія литвин, народний контроль, фото, тернопільський тиждень 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.