Нове на сайті:
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна 12 жовтня оглянув територію гребного каналу, що розташований у селі Біла Тернопільського району. Канал передали у власність громаді, тут планують відкрити Центр розвитку водних видів спорту.

Нагадаємо, згідно розпорядження голови ОДА від 18.11.2013 року земельна ділянка державної власності площею 25 га, яка включає гребний канал та прилеглі території, була передана в оренду на 10 років комунальному підприємству міської ради «Масив». Це розпорядження скасовано.

 

«Ми поставили перед собою завдання - відновити гребний канал, адже це перспективи для розвитку водного спорту в області,  - наголосив очільник краю Степан Барна. – Відтак, попереднє розпорядження про оренду даної території комунальним підприємством визнано таким, що втратило чинність. Земельну ділянку передано у власність громаді. Ми не допустимо, щоб такі території бездумно забудовувались».

 

На даній ділянці планують відкрити Центр розвитку водних видів спорту. Цю пропозицію розглянуть на сесії облради.

 

«Гребний канал – унікальний об’єкт. В Україні є дві таких гідроспоруди, одна з них –в Тернопільській та Дніпропетровській областях, - продовжив Степан Барна. – Ці території повинні використовувати для розвитку спорту та організації дозвілля. Серед наших краян є багато спортсменів, котрі отримали визнання не лише в Європі, а й у світі. І вони повинні мати можливість тренуватись тут, в області чи брати участь у змаганнях на Тернопільщині.  Адже тут маємо ідеальне місце для розвитку водних видів спорту».

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.