Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Народний депутат України Олег Барна вітає  краян з Днем захисника України та Покрови Пресвятої Богородиці!
«Від щирого серця вітаю з цими знаменними святами всіх громадян України, і особливо побратимів по зброї, всіх українських войнів - гідних нащадків великих прадідів, у чиїх жилах тече козацька кров і живе дух наших героїчних попередників!

Ці дати символізують зв’язок поколінь, давню історичну традицію, а тому особливо шануються українцями. Пресвята Богородиця вважалася покровителькою і заступницею славного війська козацького та всього українського люду.

В цей день, 73 року тому, створилася УПА, наша народна армія, яка  стала  символом незламної боротьби нашої нації проти кривавого фашизму  і озвірілого сталінізму.

Тому цей день по праву став днем Захисника України, який поєднує наших героїчних предків всіх  поколінь, які у найстрашніші часи ворожої загрози ставали в бій  на захист рідної землі та українського народу, із теперішніми воїнами-захисниками, що боронять Україну від московсько-азіатської орди.

І сьогодні я, моя родина і весь український народ  звертаємось до Матері Божої з проханням про мир, добро, благополуччя, про гідне і щасливе майбутнє нашого народу.  Ми молимося, щоби Пресвята Богородиця своїм покровом та Божою ласкою огорнула і оберегла наших войнів-захисників  і всю Україну! Ми  переможемо, бо нам допомагають з небес наші Ангели-охоронці, що пожертвували життям за країну і народ! Ми переможемо, бо за нами Правда, бо з нами Бог і Україна!

Слава Воїнам-захисникам! Слава Нації! Слава Україні!

З повагою, народний депутат Олег Барна.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.