Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Тернопільський нардеп від «Самопомочі» Тарас Пастух поповнив свій «автопарк» новим чотириколісним другом Volkswagen Passat 7 вартістю близько мільйона гривень. Н а всі свої автомобілі Тарас Пастух ставить номера 0089.

У середині 2000-х народний депутат катався на Toyota Corolla.

За кілька років він придбав нову модель чорного кольору, яку невдовзі вкрали.

У 2011 році, як ідеться в декларації для ЦВК, Тарас Пастух придбав ще одну Toyota. Цього разу - Camry, за 332 тисяч гривень. А в декларації сукупний дохід становив мало не в десять разів меншу суму - 43832 гривні. Сім'я володіла на той час 33120 гривнями.  

Тоді «автопарк» Пастуха поповнився перламутрового кольору Toyota Land Cruiser Prado.

Нещодавно у користуванні нардепа іще були ця автівка, а також Toyota Camry. Сумарна вартість обох «чотириколісних друзів» - два з половиною мільйона гривень - стільки ж  він задекларував за 2014 рік, коли перебував в АТО . 

Активісти руху «Чесно» поставили під сумнів доходи і витрати Тараса Пастуха.

Незважаючи на офіційно задекларовані доходи, політик, окрім автівок, умудрився не знати за які кошти придбати земельну ділянку і житловий будинок.

Тож активісти руху дійшли висновку, що задекларовані доходи Пастуха не відповідають його справжнім доходам. А скільки доводилося витрачати на бензин чи соляру?

Якщо на місяць у парламент треба їздити разів чотири, а чи до Львова стільки ж разів до начальства, то Toyota Camry доведеться заправити щонайменше на 15 тисяч гривень.  Toyota  Land Cruiser «попросить» більше пального - при таких же розрахунках це близько 23 з половиною тисячі гривень. Нинішній Volkswagen – майже10 тисяч гривень.

Як ці витрати пов'язати із депутатською зарплатою в 6109 гривень чи задекларованими доходами підприємця?

І чому замість реальної допомоги пораненим бійцям АТО, своїм колишнім побратимам Пастух купує новий автомобіль за мільйон гривень…

Цікаво, скільки авто має купити нардеп Тарас Пастух, щоби мешканці міста обрали його мером Тернополя? 

P.S. З наступного року місцевим громадам збільшують дохідну частину, через що «гідний мер» і водночас діючий народний депутат Тарас Пастух прокоментував своє бажання стати керівником міста.

Дивіться відео

А тепер, власне, свілини дорогих автомобілів Пастуха

    автомобілі, тарас пастух, фото, тернопільський тиждень    

Новий автомобіль Volkswagen Passat 7 вартістю близько мільйона гривень на якому Тарас Пастух їздить до виборців.

      автомобілі, тарас пастух, фото, тернопільський тиждень

Toyota Land Cruiser Prado вартістю понад 1,5 млн грн.

      автомобілі, тарас пастух, фото, тернопільський тиждень      

Toyota Camry вартістю 1,2 млн грн.

 

Коментарі  

 
-1 #3 Слава 14.10.2015 20:26
а хто такий модератор
Цитувати
 
 
-1 #2 Слава 14.10.2015 20:25
а де свобода висловлювання
Цитувати
 
 
-1 #1 Слава 14.10.2015 20:22
медійні урки чому у вас така зависть запамятайте в природі існуе баланс бог дав- бог забере і все поставить на своі місця
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.