Нове на сайті:
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Сьогодні під час засідання сесії обласної ради головним героєм хотів бути свободівець Леонід Бицюра.

бицюра, фото, тернопіль, тернопільський тиждень    Що він вже тільки не витворяв...

   І обзивав голову ОДА, і фільм хотів демонструвати, і по залі бігав, однак ніщо не спрацювало - ініціативу Леоніда Бицюри депутати не підтримали.

  Якщо бути до кінця відвертим, то Леоніду Олексійовичу є чого боятися. Його перебування на посаді заступника голови ОДА не пройде для нього беззслідно.

   Досі нічого не відомо про результати перевірки стосовно використання службового авто паном Бицюрою для власних цілей. Досі немає конкретики у справі про виділення земельної ділянки в місті Тернополі на площі Героїв Євромайдану. А нещодавно виявилося, що Леонід Олексійович став послідовником справи, розпочатої колишнім губернатором регіоналом Хоптяном. Землю, яку своїм розпорядженням Хоптян передав тернопільському комунальному підприємству "Масив", за документами узаконював саме Бицюра.

Простіше кажучи, Леонід Олексійович на гачку. І поки він ще є депутатом, до тих пір його ніхто не чіпає, щоб не дати можливості кричати про політичні репресіїї.

Але як тільки Леонід Олексійович втратить мандат, йому пригадають всі старі грішки...

От і бігає пан Бицюра, імітуючи велику діяльність, якої на посаді заступника голови ОДА чомусь не було видно.

То хто ж все-таки клоун?

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.