Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Політична партія «Блок Петра Порошенка «Солідарність» вимагає від правоохоронців встановити і покарати винних у фальсифікаціях місцевих виборів

В ніч на 21 жовтня в друкарні «Терно-граф», що у Тернополі, представники різних політичних партії-учасниць виборчого процесу виявили необлікований тираж виборчих бюлетенів, надрукуваних поза замовленням Територіальної виборчої комісії.

Тираж незаконних бюлетенів, який, за попередніми оцінками, становить декілька десятків тисяч примірників, був замотаний у партійні газети Всеукраїнського обєднання «Свобода». Ці ж газети також були поскладані на видавництві.

Крім того, представниками політичної партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» було виявлено пластини та частково здрукований тираж газети «Твердиня свободи», в якому містилися необгрунтовані та нічим не підтверджені статті проти БПП «Солідарність». Біля них було помічено колишнього заступника голови ОДА, а нині кандидата в депутати від ВО «Свобода» Леоніда Бицюру.

Враховуючи вищевикладене, політична партія «Блок Петра Порошенка «Солідарність» вимагає засудити всі дії, спрямовані на зрив виборів чи їх фальсифікацію та провести швидке і обєктивне розслідування, щоби встановити коло осіб, причетних до цих злочинів та покарати винних, як того вимагає українське законодавство.

Партія наголошує, що будь-яка спроба зірвати місцеві вибори, фальсифікувати їх результат, дистабілізовувати ситуацію на місцях – це пряме порурання діям ФСБ Росії.

«В час, коли Україна кровю своїх синів відбиває агресію російської армії на Сході нашої країни, підігрувати московським технологам – це зрада. Це злочин, який не може мати прощення», - говорить керівник секретаріату обласної партійної організації Володимир Дзудзило.

БПП «Солідарність» закликає усю громаду області дати відсіч провокаторам, екстремістам та не голосувати за партії, які своїми діями підігрують ворогу.

Коментарі  

 
0 #1 Ігор Зборівський 21.10.2015 10:16
Що Ви розказуєте байки, Блок Петра Порошенка «Солідарність» єдині хто зробив заказ, тільки вони програють вибори. Приїдьте подивіться . що робиться в Зборівському районі, вже почали залякувати кандидатв на голів. На окружній днює і ночує Борисюк Павло так званий представник БППбувший мент поганий який вже наперед розказує хто куди пройде ці з яким результатом. Взагалі страх втратили. Невже ніхто не може спинити "владу" в Зборові????????????
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.