Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

25 жовтня в Україні відбудуться вибори депутатів місцевих рад та міських, селищних і сільських голів. Сьогодні завершується передвиборча агітація. Завтра день тиші.

А в неділю планують сказати своє «фе», влаштувавши провокації на дільницях та зірвавши вибори, так звані місцеві «патріоти».

«Так не діставайся же ти нікому» - банальна логіка «патріотів», яких через порушення виборчого законодавства в багатьох районах, приміром, не допустили до виборів у Тернопільську райраду області не зареєстрували на виборчих перегонах.

Такі «спазматичні» дії певної політичної сили викликані провалом їхніх планів взяти під контроль формування місцевих органів влади. Зірвати, перенести вибори будь-якою ціною, будь-якими способами, тобто – якщо ми не перемагаємо, то цих виборів не буде.

Мовляв, як немає нас у списках топісля нас – «хоч трава не рости». Для них байдуже, що вони порушили виборче законодавство і тому не допущені до виборчого процесу.

Політичний цинізм представників цієї партії вражає. І це притому, що вони завжди закликали усіх дотримуватися законодавства, будь-які вибори проводити чесно і демократично, їхні представники були учасниками Євромайдану. А нині вони здатні перетнути межу здорового глузду. Досить вже й того, що Тернопільщина прозвучала на всю Україну, через можливі маніпуляції з виборчими бюлетенями.

Громадськість усвідомлює, що у день голосування можливі різні провокації, тому нехай ці «патріоти» знають, що у їх казочки про кремлівських провокаторів, які мріють зірвати вибори на Тернопільщині, ніхто не повірить.

Люди чітко розуміють кому це все вигідно, тому рано чи пізно негідникам доведеться відповісти перед громадськістю та законом.

Вибори мають відбутися чесно, а відтак, не даймо пройдисвітам перешкодити голосуванню.

Коментарі  

 
0 #3 Мирон 23.10.2015 14:24
Треба називати речі своїми іменами. Свободівці хочуть зірвати вибори і вони будуть робити усе можливе для того щоб втримати владу у руках. Їм є що втрачати, тому банда Стаюри і Головка буде глотки гризти аби тільки зачепитися за корито, яке годувало їх партію останні кілька років
Цитувати
 
 
0 #2 Olga 23.10.2015 14:18
Та то ясно як білий день, що свободівці хочуть зірвати вибори у Тернопільському районі. Так вони хочуть заново розпочати реєстрацію кандидатів. Їм головне шоб до влади дорватися, а то що їх провокації будуть коштувати купу бюджетних грошей, то їм як завжди плювати.
Цитувати
 
 
+2 #1 Ігорко 23.10.2015 14:13
Які там можуть бути загадки? Та Роман Навроцький з Олегом Сиротюком будуть першими провокаторами. Якщо в суботу або в неділю розпочнуться анонімні дзвінки про замінування виборчих дільниць або ще якусь ахінею, хай міліція перевірить їх мобільні.
200% не промахнуться :lol:
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.