Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

За неофіційними даними, переможцем виборів у Тернополі стала ВО “Свобода”. У тягнибоківців більше 25% голосів.

Більше 10% мають Блок Порошенка і Самопоміч. У порошенківців результат близько 13%, у “садоводів” – близько 11,5%.

Також твердо пройшли у міськраду Громадянська позиція, Народний контроль та Батьківщина. На межі проходження радикали Ляшко та партія забудівника Василя Лила.

Поза міським парламентом УКРОП.

За результатами паралельного підрахунку, Сергій Надал набирає понад 60% голосів.

Найкраще за діючого мера голосували на Сонячному та Східному масивах. Найменше голосів у Надала у центральній частині міста.

На другому місці – нардеп Тарас Пастух з “Самопомочі”, третій – Петро Ландяк з партії Гриценка.

Першою несподіванкою вчорашніх виборів до Тернопільської міської ради може бути подолання 5% бар’єру партією «Солідарність правих сил», список якої очолює будівельний магнат Василь Лило.

Цю політичну силу по своїй суті експерти називали технічним проектом діючого міського голови Сергія Надала. У списках СПС присутні такі одіозні фігури як заступниця мера Вікторія Остапчук, лояльний керівник «Автомайдану Тернопіль» Дмитро Гайдуцький, керівники управлінь ТМР Ростислав Левчук та Ольга Похиляк.

Основною агітацією СПС були біл-борди із зображенням Василя Лила.

Згідно паралельного підрахунку виборчих штабів «Солідарність правих сил» потенційно проходить 5% бар’єр. Як повідомляли раніше власні джерела, підопічні Лила використали базу малоімущих громадської організації «Патріоти Тернополя»,  які протягом тривалого часу щедро обдаровували тернополян продуктовими наборами.  

На грані проходження прохідного бар’єру «Об’єднання українських патріотів «УКРОП» та Радикальна партія.

Сільським головою Гаїв Шевченківських став активний учасник "Євромайдану" та боєць АТО - Богдан Брич. За нього проголосувало 62,7% виборців.

- За мене проголосувало 480 виборців - 62,7%, - каже Богдан Брич. - За одного опонента проголосувало близько 260 виборців.

Тепер уже сільський голова Гаїв Шевченківських каже, що до останнього сумнівався у перемозі, але сподівався, що все таки виборці проголосують за нього.

- Я сподівався, що люди хочуть нарешті якихось змін , - додає пан Богдан.

У соцмережі Facebook жителі Гаїв Шевченківських уже вітають Богдана Брича з перемогою. 

4-річний Білівський сільський голова Володимир Шматько переміг на виборах Чортківського міського голови.

За демобілізованого добровольця Збройних сил України проголосувало близько 45% осіб, що прийшли голосувати.

Друге місце зайняв висуванець “Свободи”, директор місцевого педучилища Роман Пахолок.

На виборах міського голови Підгаєць змагалось двоє кандидатів- діючий мер Левкович Тетяна від “Батьківщини” та начальник районної юстиції Чорній Ярослав від порошенківців. Перегмогла бютівка із чотирикратною перевагою – 800 на 200 голосів.

У міській раді мер матиме повну підтримку – 60% виборців підтримали їхніх кандидатів у депутати. До мерії балотувалось лише дві партії. За “Блок Петра Порошенка “Солідарність” у Підгаєцьку міськраду проголосувало 40% виборців.

Роман Полікровський – діючий міський голова Збаража – вдруге перміг на місцевих виборах і став очільником міста знову.

За кандидатуру пана Полікровського свої голови віддали приблизно 87% тих, хто взяв участь у голосуванні 25 жовтня. Явка у Збаражі становила біля 50%.

В Гусятині Михайло Левицький переміг діючого мера Михайла Савчука

В Хоросткові Степан Гладун переміг діючого мера Ганну Олійник,

В Копичинцях Павло Лосик переміг діючого мера Володимира Пеляка 

 В Гримайлові переміг Сергій Чайка (посада селищного голови на цей час була вакантною).

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.