Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Готується рішення на ліквідацію КП “Тернопільська Міська Шляхово-експлуатаційна дільниця”  ( МШЕД). Про це повідомляє громадська активістка Олена Степанова.

- Ліквідаційна комісія з 3-х чоловік. Статутний капітал цього підприємства – 5601120.38 складається в основному з основних засобів. Славимо С.В. Надала за те, що знищив комунальне підприємство і завів на ринок прибириння приватну фірму, – каже Олена.

Нагадаємо, у дні, коли сотні тернопільців перебували на київських барикадах, у їхньому місті вирішувалась доля 25 млн грн., виділених мерією під керівництвом Сергія Надала на прибирання доріг у обласному центрі того року. Про це пишуть “Наші гроші”

Чи то якісь імпульси долетіли зі столиці, чи то совість заграла, але 18 лютого цей тендер відмінили. Судячи з оприлюдненого протоколу, якби усе пішло за звичним сценарієм, то переміг би «Тернопіль комунал сервіс», адже його пропозиція була найдешевшою.

Це стало б другою поспіль перемогою фірми. У 2013 році вона отримала перший свій підряд на тернопільські дороги вартістю 16,00 млн грн. Це був настільки швидкий дебют, що за свідченнями місцевих журналістів, місто прибирали нерозмитненими машинами без номерних знаків.

Покровителем «Тернопіль комунал сервісу» називають заступника мера Тернополя Владислава Стемковського. Варто зауважити, що слово «Тернопіль» у назві фірми, і в посаді Стемковського лише вводить в оману.

Стемковський прийшов на посаду в Тернопільську мерію у 2011 році, маючи за плечима багатий досвід роботи у сусідній Волинській області на посаді заступника мера Луцька і очільника міського департаменту ЖКГ.

У свою чергу офіційною власницею «Тернопіль комунал сервісу» є Ірина Швець з Луцька. До кінця 2012 року керівником компанії був Ігор Швець, потім його змінив Юрій Пилипчук.

Останніми роками підряди луцького департаменту ЖКГ, яке очолював Стемковський, отримувало ПП «Руфусів», зареєстроване на Зінаїду Швець.

Директором «Руфусів» є Ігор Кушнір, який займає аналогічну посаду у ТОВ «Західбуд Ф Плюс Ш», де співвласниками є вищезгаданий Ігор Швець, громадянин Німеччини Фоллерт Оттфрід Франц і Володимир Бондар, екс-голова Волинської ОДА (2005-2007), екс-нардеп і радник президента Віктора Ющенка.

Стемковський у 2010-2011 рр. був керівником Центру муніципальних реформ «Луцьк-1432», співзасновником якого є той самий Бондар.

Ігор Швець також є співвласником ПП «Посейдон Аква» з Євгенією Корчук. У протоколах розкриття конкурсних пропозицій «Тернопількомуналсервіс» вказано, що заступником директора підприємства є Корчук М.І. Вищезгадана Євгенія Корчук у свій час була зареєстрована за однією адресою з Іваном Корчуком, екс-начальником управління ЖКГ Волинської ОДА, чинним депутатом Луцької міськради, директором КП «Луцькводоканал» від 2007 року і до сьогодні.

Іван Корчук – людина Владиславу Стемковському не чужа, адже вони одночасно працювали працювали заступниками мера Луцька.

Отже з появою у Тернополі лучанина Стемковського на місцеві дороги підсіла фірма з тернопільською назвою, але луцьким корінням. Не дивно, що після цього «файним містом» почали точитись нездорові чутки. Хоча їх могло б і не бути, якби мер Тернополя Сергій Надал зі «Свободи» використав хоч краплину зі свого 16-річного досвіду роботи у податкових органах для попередження таких оборудок.

Погляд

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.