Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Потрібна цільова державна програма Міністерства оборони щодо дострокового пільгового кредитування військовослужбовців на придбання житла, які перебувають на службі в Збройних силах України. Про це заявив народний депутат фракції Партії «Блок Петра Порошенка» Олег Барна під час засідання Антикорупційного комітету.

«Давайте надамо військовослужбовцям державні гарантії пільгового кредитування, при умові, що вони знаходяться на службі та самі фінансують житло. В разі неналежного ведення служби, звільнення, цей пільговий кредит пропадає і він повинен сплатити відсотки. Таким чином, військовослужбовець буде зацікавлений в тому, що він доброчесно служить армії. Держава має забезпечити умови будівництва та купівлі ними житла. Щоб побороти корупцію, потрібно створити умови, які її унеможливлюють. Ми повинні визначитися, чи хочемо допомогти військовослужбовцям отримати житло, чи хочемо робити «халяву». Коли є питання «халявного» житла, тоді вмішуються чиновники, і починаються  корупційні ризики із маніпулюванням  чергою на житло, вибором  підрядника на будівництво, розподілом житла. Ми повинні створити такі умови, щоби усунути чиновника від впливу на будівництво та розподіл житла. А це зробить військовослужбовець, котрий отримавши пільговий кредит під гарантії держави, сам буде вирішувати, де будувати житло, за яку суму,  якої площі і хто саме буде будувати», - сказав Олег Барна.

«В першу чергу треба забезпечити житлом сім’ї загиблих учасників АТО. Відповідно на наступний рік недоцільно продовжувати існуючу програму будівництва безкоштовного житла. Необхідно розробити нову концепцію для військовослужбовців з придбання та будівництва житла. А щодо звернення Міністра Оборони С.Полторака про  існуючі порушення з розподілом житла, то треба вимагати повної перевірки махінацій з житлом та притягнення до відповідальності корумпованих  посадовців», - зазначив народний депутат.

Коментарі  

 
0 #1 feliciacuagrado 29.10.2015 19:59
Здравствуйте,
Це повинно повідомити широкій громадськості, що пані feliciacuagrado , приватний кредит кредитор має відкрити фінансову можливість для кожного в необхідності будь-якої фінансової допомоги. Ми видаємо кредит в 2% процентної ставки для приватних осіб, фірм і компаній під ясним і зрозумілим умови і терміни. зв'яжіться з нами сьогодні електронною поштою feliciacuagrado @gmail.com
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.