Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Роман Заставний так і не зумів повернутися реальним гравцем у місцеву політику. Отримавши прохідне місце в партійному списку "Народного фронту", він таки з другої спроби став нардепом, але це не зробило з нього впливову людину у Тернополі.

Давайте пригадаємо всі виборчі невдачі колись успішного мера обласного центру.

2010 рік. Роман Заставний програв вибори міського голови ставленику "Свободи" Сергію Надалу.

2012 рік. Роман Заставний організовує вибори "Фронту змін" до Парламенту і не дотягує до депутатства пару місць у партійному списку.

2014 рік. Роман Заставний організовує вибори до Верховної ради самооборонівцю Івану Ковалику, який отримав 2-й результат. Ні сам Ковалик, ні Заставний так ні в що і не конвертували цю підтримку тернополян.

На місцевих виборах рівно через рік Ковалик з впізнаваної на все місто людини не зумів виграти ні округ, ні набрати достатньої кількості голосів у внутрішньопартійному рейтингу.

2015 рік. Роман Заставний пробував зіграти картою з назвою "Ігор Вонс", але і тут провалив виборчу кампанію, під час якої Ігор Вонс отримав результат в 4 рази менший, ніж партія, яка його висувала. Крім того, в міську раду під брендом "Блок Петра Порошенка "Солідарність" зайшов лише один представник "Народного фронту" - Тарас Білан. І то швидше завдяки своїй роботі волонтером, ніж завдяки підтримці Заставного.

Наступні вибори можуть відбутися або в 2016 році (позачергові парламентські, про які вже зараз починають говорити експерти), або у 2017, якщо треба буде обирати представників до нової тернопільської громади.

"Тернопільський тиждень"

Коментарі  

 
0 #1 Маріанеллка 03.11.2015 09:18
А чого не пишете шо він виграв вибори мера в 2006 і нардепом став недавно? Чи тільки програші підбиваєте
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.