Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У Генеральній прокуратурі доходить до завершення відкритий конкурс на заміщення посад керівників нових місцевих прокуратур, їх перших заступників та заступників, який розпочався 20 липня 2015 року.  У результаті реформи  у Тернопільській області замість численної кількості   прокуратур  створять чотири місцевих: у Тернополі, Чорткові, Теребовлі і Кременці.

Щоб бути призначеним на цю посаду кандидатам необхідно успішно пройти ряд тестів та співбесіду. На разі відбулось три етапи конкурсу. Перший – перевірка на знання законодавчої бази, другий етап – тестування на загальні здібності, третій – тестування особистісних характеристик.

Пропонуємо Вам ознайомитись з результатами проведення двох конкурсів на посаду прокурора Тернополя. Результат третього етапу ще не опублікували, хоча конкурс відбувся ще у середині жовтня. Зауважимо що до третього конкурсу були допущені лише 12 людей.

Віталій Сідоров

На місцевого прокурора Тернополя подали заяви 31 претендент. Серед них  і головний прокурор міста Віталій Сідоров. Який за результатом першого конкурсу посів 8 місце, другого – 12.

Найкращим показав результати молодий прокурор Денис Демків, другою – є скандально відома Майя Каневська, яка була людиною регіонала Валентина Хоптяна. Третім - старший помічник екс-прокурора Сергія Банаха Андрій Сарахман.

Зауважимо, що головним прокурором міст бути виявив бажання і адвокат, АТОшник Володимир Малишевський. Але згідно результату, він у третій тур відбору навіть не потрапив.

Проте остаточні результати відомі будуть вже після проходження результатів співбесіди. За нашою інформацією головним прокурором Тернополя залишать Віталія Сідорова, а його заступником стане Майя Каневська.

 

1-й етап: Тестування на знання законодавства (професійний тест)

Метою професійного тесту є визначення рівня знань чинного законодавства. Тестування на знання законодавчої бази здійснюється із використанням комп’ютерної техніки та триває не більше 2 годин. Банк питань затверджується Генеральним прокурором України. Кожному кандидату електронна система тестування генерує свій унікальний тест зі 100 питань. Кожна правильна відповідь оцінюється в 1 бал, максимальна кількість можливих балів становить 100.

2-й етап: Тестування на загальні здібності

Метою тестування загальних здібностей кандидата є виявлення його здатності аналізувати, обробляти та інтерпретувати великі масиви інформації за короткий час, знаходити причинні зв’язки між ними і робити правильні висновки. Перевірка загальних здібностей передбачає визначення рівня логічних, вербальних та математичних здібностей. Тестування на загальні здібності здійснюється із використанням комп’ютерної техніки.

17-18 жовтня 2015 проходив 3-й етап: Тестування особистісних характеристик.

Третій етап відкритого конкурсу на посади керівників місцевих прокуратур, їх перших заступників та заступників – тестування особистісних характеристик – буде проходити в регіональних центрах тестування на базі провайдера психометричних тестів OS Ukraine.

Тест BFQ-2 (Big Five Questionnaire-2) дає різнобічну характеристику особистості та включає п’ять шкал:

1. Шкала «Енергія» – схильність до екстраверсії/інтроверсії.

2. Шкала «Дружелюбність» – рівень «приємності» у спілкуванні.

3. Шкала «Сумлінність» – здатність до самоконтролю і саморегуляції.

4. Шкала «Емоційна стабільність» – врівноваженість, терпіння, емоційна стійкість.

5. Шкала «Широта кругозору» – відкритість новому досвіду і високий рівень інтелекту.

6. Перевірочна шкала «Брехня» – наскільки правдиво кандидат відповідав на питання.

Але результату третього етапу поки не маєю

Незабаром має відбутись останній, 4-й етап тестування – співбесіда.

«Метою проведення співбесіди є оцінка професійних, морально-ділових і управлінсько-організаційних здібностей кандидата, необхідних для виконання службових обов’язків. Співбесіда проводиться конкурсною комісією. На співбесіду запрошуються кандидати, які пройшли попередні етапи тестування відповідно до рейтингу. Представники громадських організацій, як міжнародних, так і українських, мають змогу прослідкувати за проведенням співбесід з кандидатами на посади керівників місцевих прокуратур, особисто відвідавши місця їх проведення», – зазначено на сайті Генпрокуратури.

Погляд

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.