Нове на сайті:
"Тернопільводоканал" отримав "на халяву" корисного обладнання на мільйони гривень Всі пільги на проїзд залишаються: у Тернополі змінюється тариф на транспорт, який не буде більший, ніж в містах Західної України З 1 серпня у Тернополі подорожчає проїзд в громадському транспорті Чому робота Тернопільської міської комісії по отриманню відстрочки дуже важлива Повістки поштою можуть бути виключно від ТЦК СП «Тернопільелектротранс» вбивають нові урядові тарифи на електроенергію для бізнесу Івано-Франківськ: Чому українці платять влітку за прибирання снігу та за тепло Від Тернопільської міської ради передаємо на фронт нову партію дронів, тепловізорів та камеру - Сергій Надал На Тернопільщині директора лікарні то звільняють, то поновляють Передали на передову Тернопільському 35-му батальйону нову партію ударних fpv-дронів та розвідувальних квадрокоптерів Маvic - Сергій Надал Перевізники у Тернополі вимагають підвищити плату за проїзд у громадському транспорті, - яка реакція мерії Обмеження для транспорту в Тернополі Сергій Надал на передовій нагородив наших захисників з територіальної оборони Тернополя В Івано-Франківську на 50% подорожчав проїзд у громадському транспорті Повістки виписують лише службовці ТЦК і СП, а не мер чи обласна та міська ради

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

За наявною в нас інформацією від близького оточення міського голови Сергія Надала, питання призначення секретарем міської ради порошенківця Віктора Шумади практично вирішене.

Якщо депутати таки проголосують, то для свободівського мера це стане подвійним святом: і отримання підтримки на рівні ОДА (до речі, Степан Барна представляє режим, який кидає свободівців за грати, а Шумада є близьким другом голови облдержадміністрації), і вибачення перед самим Віктором Шумадою, якого ще пять років тому Надал піддавав кримінальному гонінню.

Тоді Сергій Надал директору КП "Адмінтехінспекція" Віктору Шумаді приписував фінансові порушення у його діяльності на посаді директора. Сума вимірюваласась мільйонами і була більшою, ніж оборот підприємства за рік. Вже тоді експерти вбачали в цьому виключно політичний наїзд на людей з команди Заставного, оскільки сума зловживань апріорі не може бути більшою, ніж річний бюджет КП. Але прокуратура вперто робила свою справу руками кума Надала Сергія Банаха. 

Тепер Віктор Шумада має забути про власну гдіність та прийняти від Сергія Надала пропозицію стати секретарем.

Якщо таке станеться, то президентська партія в Тернополі увійде в коаліцію зі свободівцями, які активно критикують Президента, а розмінною монетою і стане безпринципність Шумади заради посади.

Тернопільський тиждень

Коментарі  

 
-1 #2 остап 06.11.2015 09:46
ти мироську дурний як пробка.....
Цитувати
 
 
+3 #1 Мирослав 05.11.2015 22:42
Сволочі будуть ті свободівці,якщо так буде,жиди запродали Україну,а вони з ними в каоліцію,ганьба !Люди більше ніколи за них не проголосують,бу дуть полтичними трупами.Ще є час подумати,не слухайте лисого,в вас є 13 ,не зганьбіть себе!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.