Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Декілька тижнів тому в Тернополі був скандал. Команда соціального реаліті-шоу Нового каналу перевірила одне з улюблених кафе Сергія Притули.

До речі, це кафе є власністю родини депутата Тернопільської міської ради від ВО «Свобода» Івана Сороколіта. А ще він є керівником комунального підприємства вже декілька років, яке напряму підпорядковано міській раді Тернополя. Також його родина володіє іншими закладами в місті.

Отже, одним із об'єктів перевірки стала "Ненаукова ресторація "Кафедра". Це улюблене місце багатьох студентів, відоме своїми недорогими обідами і яскравим антуражем. Сюди частенько заходив Сергій Притула, коли навчався і працював у Тернополі. У соцмережах про це кафе залишають різні відгуки. І "Ревізор" поїхав подивитися, що ж насправді робиться у "Кафедрі".

А там панувала... справжня зухвалість. Офіціантка Ірина не вважала за потрібне щось пояснювати ведучому, який на той момент був гостем кафе. Спасибі, що взагалі підійшла до столика прийняти замовлення. Зухвалість персоналу виявилася квіточками. Те, що знайшов ведучий "Ревізора" на кухні "Кафедри", не піддається жодному опису.

-У вас під мийкою павучі гнізда! Чорна згнила марля лежить на картоплі на деруни. Ви годуєте людей і не маєте права утримувати кухню в такому срачі! За подібне вас потрібно відраховувати з "Кафедри", – сказав Вадим Абрамов адміністратору закладу.

До кафе були запитання і в Сергія Притули. Він закликав до відповіді і адміністратора, і хамовиту офіціантку у пост-шоу "Страсті за Ревізором".

Відео, як хамили і як облслуговують і що готоють в "Кафедрі" у Тернополі можна подивитися ТУТ

Коментарі  

 
+1 #3 Світланка 08.11.2015 15:17
на ФБ сторінці адміністратора Кафедри-пані Сороколіт Шуляр є фото від 17 вересня цього року,тобто десь через місяців 4-5 від перевірки в Ревізора,де вона "запеєчатлєна "при поїздці в Київ,очевидно на страсті з Ревізором з тією розумово неадекватною офіціанткою.Вони стоять в обнімку,щасливі -по тєлєвізору дівок покажуть.Не вижно,щоб хоч одна з них розкаювалась.Бридко .Ось посиланняhttps: //www.facebook.com/photo.php?fbid=928517633895354&set=t.100002113793129&type=3&theater
Цитувати
 
 
+2 #2 Голос 07.11.2015 17:26
Ганьба Сороколіту!!! Геть з Ради!!!
Цитувати
 
 
+4 #1 Голос 07.11.2015 17:15
Ганьба!!!Годува ти студентів як худобу не личить депутату Місцевої Ради.пане Сорокаліт-недоторканий Ви наш!!!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.