Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

На адресу редакції голова ТОГО "Тернопільські підсумки" Тарас Білан надіслав черговий лист про те, що робиться з тернопільськими заводами. Цього разу п.Тарас звинувачує у всьому народного депутата від Тернопільщини Ігора Побера. Мова йде про завод "Промінь"

Зрештою, як і в матеріалі про учасників АТО та їхнє працевлаштування, даємо можливість читачам самим розібратися у ситуації. Емоційні дописи колишнього секретаря міської ради інколи можна трактувати по різному через специфічні звороти і оригінальне застосування розділових знаків. Тому не будемо нічого виправляти і скорочувати, а подамо текст згідно оригіналу, пишуть Новини Тернопільщини:

"Що в нас,  в Тернополі, робиться з  з оборонною промисловістю… або біда коли  качка - культуриста, народ обирає нардепом...

Оборонний завод Тернополя. При СРСР виробляв системи супутникового зв’язку,  та багато чого іншого...

Станом на сьогодні, зусиллями попередніх керівників підприємство довели  до банкруцтва .

Метою таких дій було:

- знищення підприємства та технологій.

 - з втратою заводу , Україна  втрачала цілу галузь військового зв’язку далекої  дії…

Біля 4 місяців тому керівником призначили  людину – патріота. При цьому обіцяли всебічну підтримку.

По лінії «оборонки» волонтери  Складу допомоги воїнам АТО налагодили  плідну співпрацю. Було виготовлено «кішки»  для розмінувань двох нових конструкцій, завезли метал для виробництва певних (не все можна писати) видів обладнання оборонного призначення , планували проводити модернізацію бронетранспортерів та легкої броньованої техніки…

За час роботи нового керівника  «стара» команда ,  поставлена ще Януковичем , неодноразово натякали  директору про проблеми з його власним бізнесом, на якій машині він їздить,  і т.д.

Тобто чинився неформальний тиск…

Розуміючи, те що волонтерів,  підлеглі Путіна в Україні , бояться , як вогню, директор запропонував в Міноборонпромі:  на заступника керівника тимчасово призначити   тернопільського волонтера…

І тут почалось: замість волонтера призначають представника старої команди Януковича - Хоптяна , що довела завод до «ручки».

Директора звільняють , за власним бажанням…

Ось так в нашому Тернопільському  краї розвалюють оборонку.

Просте питання: а чиїми руками це робиться?

…!!! - депутат Верховної ради України Побер Ігор.

Сам спочатку не вірив. Однак маємо що маємо.

 Очевидно з Олімпу качка - культуриста краще видно , як в Тернополі розвивати оборонну промисловість… В спорті Ігор Побер вже порядок навів))). Не будемо перераховувати скільки добрих речей останній зробив для розвитку молоді,  фізичної культури та спорту. Ви пам’ятаєте? Я щось не пригадую…

 Впевненість, що формула стероїдів та харчових добавок має такий же склад як порох, тротил чи звичайне мастило до БТР «надихнула» пана Ігоря лобіювати призначення колишніх працівників з режиму Януковича на керівні посади оборонного підприємства.

Чому так стається?

Все дуже просто. По документах Побер Ігор є представником діючої  коаліції проти колишнього режиму Партії Регіонів.

 Правда , в недалекому минулому, останній був керівником управління ОДА при Хоптяну. Тож  не важко проаналізувати , хто його «запхав в УДАР».

Якщо скласти все до купи, то виходить, що Опозиційний блок – є анголи в порівнянні з деякими нардепами-культуристами  Кличка(((.

Враховуючи вищевикладене, ми волонтери Складу допомоги воїнам АТО покладаємо особисту відповідальність за долю підприємства на депутата Верховної ради України -  Побера Ігора.

В випадку збільшення боргів, та вчинення кроків по підготовці до знищення заводу,  офіційно повідомляємо:

1.     Звертатимемось до керівництва партії про виключення Побера Ігора з партії.

2.      Звертатимемось до Верховної Ради України : про винесення рішення , щодо скасування депутатської недоторканості Побера Ігора.

3.  Звертатимемось до Генеральної прокуратури: відкрити кримінальне провадження по факту: Вчинення дій , що сприяли знищенні оборонного підприємства, та Державна зрада.

Волонтери Складу допомоги воїнам АТО (46011, М.Тернопіль, вул.Ак. Дністрянського 10, тел. 0685874553)"

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.