Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Депутат Тернопільської міської ради Іван Сороколіт під час вчорашнього пленарного засідання закликав новообраних депутатів та членів виконавчого комітету тісно співпрацювати на користь громади.

Народний обранець зауважив, що у цьому скликанні міської ради немає ворогів. Тому немає жодних перешкод для повноцінної роботи представницького органу Тернополя.   

«Ми отримали справжню перемогу. У залі немає ні комуністів, ні «Партії регіонів», ні «Опозиційного блоку», ні інших антиукраїнських перевертнів!, - сказав пі час свого звернення Іван Сороколіт. - Ворогів немає! Усі свої! Частина з нас особисто знайома між собою. Я радий бачити у залі свого багаторічного друга Назара Зелінку з партії «Самопоміч», Віктора Шумаду з «Блоку Петра Порошенка», з котрим знайомий ще з часів його роботи в «Адмінтехінспеції», успішного управлінця Михайла Ібрагімова, отця Володимира Гринду з «Батьківщини», Андрія Ткаченка з «Громадянської позиції», Андрія Шкулу, котрий проводив, м’яко кажучи, не завжди приємні для міської ради журналістські розслідування, у тому числі, по діяльності комунального підприємстві, котре я очолюю, Лупака Сергія, роботу якого як голови ОСББ я ставлю в приклад своїм виборцям. Цей список можна продовжувати.

Ми ті, кому люди повірили найбільше. Причому як через загальну партійну підтримку, так і кожного з нас як окрему особу.

Гадаю, кожен з присутніх радів своїй перемозі на виборах. Адже нас 42, а змагалось більше як 600.

Але попереду набагато складніше випробування – виправдати довіру. Через 5 років або й менший відрізок часу знову будуть вибори і виборець нам ставитиме оцінку. На кожних виборах той, хто був депутатом у попередньому скликанні, більше звітує, а ніж знову обіцяє. Зізнаюсь, я дуже радий, що добре склав екзамен у своїх виборців. Переконаний, що неймовірно позитивні емоції переживали повторно переобрані депутати-мажоритарщики Марія Баб’юк, Олег Климчук, Михайло Сиротюк, а також міський голова Сергій Надал.

Колеги, зауважте, що більшість з 60-ти депутатів попередньої ради були не проти переобратись повторно. Переобралось лише кілька!

Щиро бажаю Вам, моїм новим колегам-депутатам, наступної, повірте, ще важливішої перемоги – виправдати довіру виборців і бути переобраними знову!

Запевняю, що перемогти вдруге на добрих обіцянках або через везіння не вийде!              

З власного досвіду скажу, що це дуже складно, але можливо. Це займає неймовірно багато часу і сил щодня. До прикладу, лише на особистий прийом за 5 років до мене прийшло понад 2000 виборців. Вирішити всі проблеми людей або налагодити надійний механізм їх автоматичного вирішення – неможливо. Постійно з’являються нові і нестандартні ситуації.

Що ж потрібно робити? Простого рецепту немає.

Але є базові речі. Однією з них є, на мою думку, якісна та системна робота депутата з виборцем (у тому числі, депутатська приймальня) – налагодження ефективних місточків в комунікації між владою і виборцем.

Також варто не забувати, що зараз ми маємо кілька виборчих округів або з двома депутатами або без депутатів. Висловлю пропозицію, щоб ми зуміли взяти шефство над кожним округом. До прикладу, Андрій Шкула та Іван Зінь з 9-го округу, надіюсь, домовляться по співпрацю на благо виборців з округу №7. А Роман Навроцький та Андрій Ткаченко з округу №36 допомагатимуть виборцям і з округу №35.

Але для результативної роботи якісного зв’язку депутат-виборець – замало. Далі усе залежить від наступного елементу ланцюжка – між депутатом і виконавчими органами влади.

Ми вже обрали виконавчий комітет Тернопільської міської ради. Тому закликаю їх (членів виконавчого комітету) зрозуміти та пам’ятати виняткову важливість постійного та тісного взаємозв’язку з депутатським корпусом. Бо за кожним депутатом стоять його виборці, зі своїми проблемами та проханнями. І тільки задовільнивши потреби тернополян – наших виборців – ми зможемо називати себе успішною командою у владі.»

Нагадаємо, Іван Сороколіт вже вдруге став депутатом Тернопільської міської ради. На своєму виборчому окрузі №37 він набрав рекордну кількість серед всіх новообраних депутатів, пишуть Тернополяни

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.