Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Депутат міської ради Роман Заставний на чергове сесійне засідання вніс проект рішення «Про врегулювання окремих питань щодо від’єднання споживачів від систем централізованого опалення та гарячого водопостачання».

Проект внесений у відповідності до норм регламенту міської ради.

Даним рішенням передбачається затвердити Порядок від’єднання від мереж централізованого опалення та гарячого водопостачання в житловому фонді та нежитлових приміщеннях, а протоколи засідання відповідної комісії, на яких були розглянуті питання щодо надання дозволів, затверджувати рішенням виконавчого комітету.

«Я як міський голова попереднього скликання мав мужність визнати перед тернополянами, що вони дійсно мають право вибору, як опалювати свій будинок: централізовано чи індивідуально. Тому у попередніх роках я брав на себе персональну відповідальність, коли підписував рішення виконавчого комітету чи сесії міської ради, якими надавалися дозволу на встановлення індивідуального опалення, - пояснює автор рішення Роман Заставний. – Але за певний час з газет і радіо я дізнавався, що до цього має якесь відношення партія «Свобода», яка на той час мала лише 4 депутати з 60 та одного члена виконкому з 10. Тепер, коли свободівці мають всю повноту влади в місті, вони не мають мужності взяти на себе відповідальність за рішення, якого чекають тисячі тернополян. Тому я вирішив нагадати їм, що варто не лише заробляти дешеві політичні дивіденди на чиїйсь відповідальності, але і почати самим щось робити конкретне».

В Порядку зазначено, що технічним виконавцем рішення буде спеціально створена комісія, яка прийматиме від мешканців заяви з вказанням причини бажаного від’єднання від централізованого опалення, протягом місяця прийматиме рішення та надаватиме згоду для збору вихідних даних і технічних умов для виготовлення проектної документації. Протокол засідання комісії затверджується рішенням виконавчого комітету. Рішення комісії оформляється протоколом, витяг з якого надається заявникові. Після встановлення системи індивідуального опалення громадянин зобов’язаний принести копію акту прийому в експлуатацію, що буде підставою припинити нарахування оплати за користування централізованим опаленням.

Рішенням передбачено також, що всі роботи як з проектування так і безпосереднього монтажу повинні виконуватися ліцензованою фірмою, яку наймає кожен бажаючий самостійно.

Коментарі  

 
0 #6 що робити? 16.02.2012 11:07
А ЩЕ ГІРШЕ КОЛИ ПОСТАВИВ ОПАЛЕННЯ. Є ДОЗВІЛ (який ще дав ЗАСТАВНИЙ)ПРИЙШ ОВ ЗДАВАТИ НА КОМІСІЮ А ЇЇ НЕМА.
Цитувати
 
 
0 #5 Оксана 03.10.2011 19:43
Сесія чітко показала, те що ромко тупо хотів підставити і піарнутися! Але не вийшло
Надал його чотко і по регламенту обламав!
Цитувати
 
 
+3 #4 Мирослав 27.09.2011 22:07
Цитую Коля:
То Заставний піариться! Надал розуміє, що вже було 2 протести прокурора по тому питанню ще за заставного, того і не лізе під статтю. А Ромко підставляє! Типу Надал і Свобола казли людям індивідуалку не дозволяє.

Блін, точно! Ромко тупо підставляє, бо знає шо рада на то не піде, по то проти закону!
Цитувати
 
 
+3 #3 Коля 27.09.2011 21:43
То Заставний піариться! Надал розуміє, що вже було 2 протести прокурора по тому питанню ще за заставного, того і не лізе під статтю. А Ромко підставляє! Типу Надал і Свобола казли людям індивідуалку не дозволяє.
Цитувати
 
 
+7 #2 Зеник 27.09.2011 19:34
ну шо свободiвцi вкакались? де ваш патрiотизм по вiдношенню до мешканцiв Тернополя? дайте людям дозволи!
Цитувати
 
 
+8 #1 злий 26.09.2011 19:22
Надал тільки піариться і бреше. то ж він сам минулого року розказував, як то він ті дозволи давав. а тепер мовчить, бо певно в Байківцях нема централізованог о опалення. а ми маємо клуби поржавілими трубами гріти
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.