Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Володимир Бліхар (на фото), який на парламентських виборах 2014 року з тріском програв на так званому «північному» виборчому окрузі, нарешті зловив свою політичну удачу.

володимир бліхар, народний контроль, фото, тернопільський тиждень Нехай вона далека до його верховнорадівських мрій, але синицю в руках він вже має. На місцевих виборах «віконних справ майстер» фірми з таким милим зросійщеним закінченням «-офф» став депутаом міської ради та отримав у своєму підпорядкуванні ще 3-х колег.

     Правда, він мером також хотів стати, але, як каже наш мудрий народ, хотіти – не шкідливо.

     Після отримання депутатського мандата Володимира Бліхаря немов підмінили.

Куди подвіся той інтелігентний молодий чоловік з біг-бордів, який робив добро перед виборами мало не щодня? І про все це однаковими словами писали деякі тернопільські журналісти.

Після виборів пан Бліхар почав відразу наїжджати «своєю джинсою» проти «не своєї джинси», навіть не розібравшись у суті питання. Чи, може, він призабув, що його партію очолює представник ЗМІ, який, без сумніву, має уявлення як про політичні, так і про журналістські стандарти та професійну етику, і чи можуть вони для пана Бліхара бути нівельовані кількома гривнями?

До речі, а чи не доцільніше грошима замість платних «новин» допомогти потребуючим у зоні АТО? А з журналістами бути самим собою – чесним та відкритим політиком, який не створює собі проплаченої любові ЗМІ?

Ось тільки де брати гроші для джинси?

Звернення «Народного контролю» про те, що «ми не опозиція», дає чіткий сигнал міському голові Сергію Надалу.

Чи не передумав бува пан Бліхар і чи не хоче він заручитися підтримкою більшості в міській раді і отримати бюджетні замовлення на встановлення вікон у комунальних установах? Подейкують, шо таке вже було раніше...

Адже в місті ремонти триватить. То чому б ці гроші не спрямувати в правильному напрямку? А гроші на «своїй» фірмі і перевіряти не треба – відразу полегшиться робота «Народного контролю».

Можливо, бажання «бути при кориті» і спонукало пана Бліхара так різко змінити опозиційну риторику на провладну?

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.