Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

        Пишіть нам і присилайте свої розповіді на електронну адресу: t-weekly@email.ua

Щоденні дива поряд з нами
Ось так ідеш додому з роботи втомлена, після спілкування з великою кількістю людей, після отримання не зовсім приємних новин і думаєш тільки про те, аби випити горнятко чаю. Стоїш на зупинці і пропускаєш переповнений тролейбус, а так хочеться пошвидше додому. Озираєшся - і тут старенька бабуся вкутує в домашнє одіяльце собаку дворянської породи. І так лагідно примовляє: "Відпочивай маленька. Завтра зварю тобі щось смачне і знову прийду. Ти головне грійся під одіялом".

Виявляється, що ця постарша жінка уже тривалий час щовечора так "заколисує" свою постійну підопічну - немолоду дворову собаку, яка в звязку з віком вже не може багато і довго бігати. Хвостата подруга слухняно закриває оченята і засинає, вона з трепетом слухає голос тієї жінки і ховає носа під ковдру. І лише цю бабусю вона допускає до себе. За розповіддю жінки, якось вона прихворіла і попросила доньку піти вкрити ковдрою собаку, то та не підпустила її до себе. 


"Ви ж розумієте, вона як дитина. Чекає, сумує, радіє! Як же ж я можу не приходити сюди щовечора, а вранці несу щось їсти. Так і я маю стимул зайвий раз вийти на вулицю", - роповіла жінка.

Старенька ще пару разів погладила собаку і поволі почалапала додому. А хвостата подруга залишилася під теплою ковдрою на людній зупинці. Вона тихо спостерігала за людьми, що кудись поспішали. 
І ось такі моменти додають оптимізму, віри в диво і людей.

 

Яніна Чайківська

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.