Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

В підвальному приміщені українського дому «Перемога» в центрі Тернополя декілька останніх років функціонувала кав’ярня «Золотий дукат», господарем якої був екс-мер Тернополя, а нині чинний нардеп Роман Заставний. Приміщення він для себе «вибив» ще будучи мером міста. Туди на брифінги як до себе, так і на прес-конференції своїх високопоставлених однопартійців він неодноразово запрошував представників ЗМІ. В кав’ярні також для журналістів організовував нардеп святкування на честь їхнього професійного свята.

На відміну від пересічних тернополян, які мало відвідували цей заклад, в ньому частенько можна було побачити хіба що наближених до Заставного осіб з чиновницького та політичного середовища. Але, схоже, справи йшли не так як би хотілося пану Заставному. І навіть пиво, яке продавали в цьому закладі у літню пору року (так-так, пиво у кав’ярні!?) не надто приваблювало відвідувачів.

Тож кав’ярню закрили. Натомість в це приміщення «переїзджає» відома в місті піцерія, яка має почати роботу з 15 грудня. Що цікаво, до цієї піцерії, як кажуть знаючі люди, має бізнесовий стосунок інший місцевий політик – головний тимошенківець Тернопільщини, а віднедавна і заступник голови Тернопільської обласної ради, Василь Деревляний. Можливо колись ворогуючі між собою політики, Заставний і Деревляний, обмінялися приміщенями для веденя бізнесу? 

сицілія, тернопіль, фото, піцерія, дукат, тернопільський тиждень

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.