Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Потенційна будівельна «піраміда» компактно облаштувалася в офісі на головній вулиці Тернополя та продає квартири за неймовірно зниженими цінами.

Як заявляють громадські активісти, діяльність цієї так-званої «будівельної компанії» потребує негайного вивчення правоохоронними органами, адже не мають жодних документів на будівництво хоч одного будинку.

«Після стількох будівельних скандалів у Тернополі та Україні, ми уважно моніторимо роботу ледь не кожного підприємства цієї галузі, - розповів керівник Тернопільської обласної осередку громадської організації «Ідея нації» Олексій Станько. – У нашу увагу місцевий філіал хмельницької фірми «Квартал щастя» потрапив дещо випадково. А саме, робітники без будь-яких дозволів почали встановлювати торгівельний павільйон по вулиці Тарнавського, що одразу біля магазину «Ксюша». На наші запитання про наявність супровідних документів, російськомовні виконроби почали реагувати дуже агресивно. Заявили: «Ми такіє павільйони по всєй странє строім! І Тєрнополь нам нє указ!».

Громадські активісти оперативно відреагували,  написавши відповідну заяву до Головного управління національної поліції у Тернопільської області.

«Що ж ви думаєте, поліція тільки розпочала збір даних, як павільйон, який так захищали від нас невідомі російськомовні працівники, терміново знесли, - продовжив Олексій Станько. – Для нас це одразу стало сигналом, що за, здавалось, банальним кіоском криється щось набагато серйозніше.»

За допомогою власних джерел, члени «Ідеї нації» взнали, що павільйон мав перетворитися на мобільний центр продажу квартир житлово-будівельного кооперативу «Квартал щастя», який має юридичну реєстрацію у місті Хмельницький по вулиці Володимирській, 109.

Трохи більше як через тиждень «Квартал щастя» відкрив свій офіс на центральній вулиці Тернополя по вулиці Руській, у приміщенні, яке колись орендував збанкрутілий банк «Київська Русь».

«Наші активісти завітали в офіс «Кварталу щастя». Не повірете, але ці будівельники пропонують дивно низьку ціну за квадратний метр житла – 6900 гривень,» - проінформував Олексій Станько.

Як добре видно на відео, яке зняте активістами, у офісі на Руській пропонують дуже дешеве житло у майбутніх будинках по вулиці Тарнавського. Та згідно документів, «Квартал щастя» не має жодного стосунку до земельних ділянок, на яких вони пропонують купувати житло.

«Земельні ділянки належать кооперативу, якого вже кілька разів «кидали». Спочатку це зробив сумнозвісний «Будівельник» Зіновія Щепановського. Більше як 130 пайовиків, а це в основному викладачі та працівники Тернопільського національного технічного університету, ще досі не мають власного житла. Допомагати обманутим людям взявся керівник тернопільської будівельної фірми «Макбуд» Володимир Шигінський. Про будь-які прибутки і мови не може бути. Пан Володимир таких об’ємів дофінансування осягнути не міг, тому знайшов собі партнера з Хмельницька фірму «Квартал щастя». Та заїжджі гості навіть і не хотіли допомагати знедоленим пайовикам. Вони хотіли загарбати ласі шматки землі і розгорнути там грандіозне будівництво, не зважаючи на інтереси пайовиків Щепановського. Коли Володимир Шигінський зрозумів це, то одразу розірвав партнерські стосунки з хмельницькими горе-підприємцями. Про це свідчать надані нам Володимиром Петровичем документи. Та це не зупинило «Квартал щастя». Хоча юридичних прав вести будівництво вони не мають, та от продають неіснуючі квартири за неймовірно низькими цінами. Для цього вони хотіли відкрити павільйон обслуговування на Тарнавського. Коли ж ми завадили їм це зробити, хмельничани перемістилися у центр нашого міста,» - інформує Олексій Станько.

Громадська організація «Ідея нації» обіцяє відслідковувати діяльність «Кварталу щастя».  «Тернополяни мають зрозуміти, що їх можуть заманити у чергову будівельну піраміду як то «Будівельник» Щепановського, чи київська «Еліта центр». Не потрібно одразу бігти на неймовірно низькі ціни, які нижчі від собівартості будівництва. Солодкі слова та до непристойності малі цифри у документах, можуть назавжди позбавити вас мрії про власне житло,» - підсумував Олексій Станько.

Джерело: Тернополяни

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.