Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Представники тернопільського «Правого сектору» розпочали тиждень пікетом під Тернопільським обласним управлінням лісового та мисливського господарства. Активісти влаштували вже звичне «шоу» з масками, камуфляжем та шинами.

Їх вимогою було  звільнення Степана Барана, якого підозрюють у вчинені смертельної ДТП, з посади керівника Кременецького лісництва.

Нагадаємо, 19 січня цього року Степан Баран скоїв дорожньо-транспортну пригоду, у результаті якої загинув 17-річний хлопець та отримала важкі травми 15-річна дівчина. Попри це, Сергій Баран і надалі перебуває на займаній посаді.

Проте, як не дивно, палити шини активісти не стали. Хоча вимоги стосувалися насправді скандального питання, представники «Правого сектору» обмежилися простим, досить «дипломатичним» діалогом із першим заступником начальника управління лісового та мисливського господарства ОлегомЯремком, під час якого останній розповів про кроки, необхідні для вирішення проблеми :

«Питання про те, щоби ініціювати повинно бути звернення ваше до обласного управління. Це є раз. Дальше, я наголошував, коли в кабінеті, коли ми говорили з представниками про звернення громадськості, яке сьогодні є, я доповім голові обласної адміністрації і голові агентства лісових ресурсів.»

Як бачимо, пан Яремко одразу ж  обіцяв  посприяти активістам та самому зініціювати звернення до обласної адміністрації  з вимогою звільнення Степана Барана із посади директора ДП «Кременецький лісгосп».

Як може здатися на перший погляд, відбулася акція небайдужих громадян, які допомагають відновити справедливість та звільнити винного у ДТП посадовця. Але це лише «вершина айсбергу». Насправді ж у людей, які більше обізнані в природі подібних акцій протесту виникнуть деякі питання.

У дійсності,  покарання винного у злочині директора Кременецького лісництва та його звільнення з посади не є основною метою пікету.

Як нам повідомили достовірні джерела, в такому ході подій зацікавлений  вже згаданий вище перший заступник начальника Тернопільського лісгоспу Олег Яремко, який зараз виконує обов’язки керівника.

Його співробітники стверджують, що він давно шукав спосіб «підсидіти» свого обласного начальника - Попадинця Ігора Миколайовича. І от, рік тому, аварія, яку скоїв директор Кременецького лісгоспу, Степан Баран та реакція обуреного населення на цю подію,  зіграли  кар’єристу Яремкові  «на руку».  Він швидко зрозумів, що цей факт болюче відіб’ється на професійному майбутньому його начальника Попадинця. З того  часу Яремко зробив чимало, щоб зарекомендувати себе на бажану посаду, зокрема, підшукав необхідні контакти та зв’язки.

Ну, і як заведено в нашій області, останній хід – це підтримка волевиявлення населення. Для цього і знадобився «Правий сектор» і показуха з шинами.

Тепер зрозуміло, чому Яремкотак охоче роздавав коментарі усім місцевим каналам та газетам щодо того, як завзято він буде допомагати громадськості у відновленні справедливості, ініціюючи відставку С.Барана.

Далі буде…

Коментарі  

 
-1 #1 Юрко 23.12.2015 19:23
Замовна стаття - була розіслана всім тернопільським журналістам. Замовник наразі невідомий і живий. Друкувати таку муть змогли тільки "журнашлюшки" з тижня.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.