Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

І пропонує свободівцям виїхати з міста.

28 вересня виконавчий комітет Тернопільської міської ради прийняв рішення, яким підвищив тариф на послуги з утримання житлового фонду.
З 3-го жовтня тариф становитиме 1,32 грн. у будинках з ліфтами (сьогодні - 1,25 грн.), а в будинках без ліфта  - 1,27 грн. (сьогодні 1,02 грн.) за один квадратний метр загальної площі квартири.
Крім того, із квартирної плати виведено і встановлено, як окрему послугу, плату за користування ліфтами, і окремо послугу за збір і вивезення твердих побутових відходів, яка, до речі, теж зросла з 2,50 грн. до 3,15 грн. щомісяця на одного мешканця.
Депутат міської ради Роман Заставний вважає такий крок влади «знущанням над тернополянами, яким влада просто плюнула в лице». Про це він заявив в програмі "Відверто про політику" на телеканалі ІНТБ.
«Ми за попередні чотири роки тариф на ці послуги підняли лише один раз і то на меншу суму, ніж пропонують зараз, - обурюється пан Заставний. – Якщо би якість утримання житла зросла, я би мовчав, але нічого з того моменту, коли свободівці самі мили під’їзди не змінилося. Люди не можуть платити за забаганки влади».
Депутат вважає, що мешканців міста обманюють, оскільки тариф зріс значно більше, ніж про це говорить влада.
«Якщо до теперішнього тарифу додати те, що з нього вивели (плата за ліфти та сміття), то підвищення відбулося більше, ніж в півтора рази, - вважає Р. Заставний».
За словами депутата, він має на руках протоколи громадських слухань одного з ЖЕКів, в яких люди висловилися проти підвищення тарифу, однак потім документ підробили так, як треба владі, а начальника цього підприємства вигнали з роботи. З цього приводу він апелює до правоохоронних органів, яких просить не бути в підпорядкуванні міської ради та прикривати їхню незаконну діяльність.
«Я вважаю, що ВО «Свобода» вже стільки натворила в Тернополі, що вони, як справжні націоналісти, повинні просто виїхати з міста, - вважає Роман Заставний. - бо 7 пункт декалогу українського націоналіста каже: «Не завагаєшся виконати найнебезпечнішого чину, якщо цього вимагатиме добро справи»

Коментарі  

 
0 #6 Валя 07.10.2011 21:47
то хто ше тернополянам плюнув в лице? він шо витворяв? скіки грошей вкрав. йди подивися на площу- вже всьо сипитться!
Цитувати
 
 
+1 #5 Тома 05.10.2011 22:48
Ромко, ти подивися шо ти робив, а що робить твій наступник! Ти живеш в цьому місті. то дякую надалу, що виводить його з того болота, куди ти його затянув!
Цитувати
 
 
+1 #4 Bang 05.10.2011 18:28
Так так , коли Бровка попросили з буди то він почав гавкати!!!
Цитувати
 
 
+2 #3 Аль-кайда 05.10.2011 14:48
Ми всі обурюємось! Говоримо що Надал і Свобода злодії, і т.п.
А скажіть мені будь-ласка:
хто їх вибирав?
Тож як кажеться: ми маємо таку владу , на яку заслуговуємо...
Цитувати
 
 
+2 #2 Лариса 03.10.2011 20:02
Ну от те, що демпінгували ціну і тримали кварплату при рості цін на електроенергію, воду, газ, рости зарплат, тепер такий відчутний скачок! А якби розприділили по всіх роках по чуть-чуть, то не було б так болісно людям зараз!
Цитувати
 
 
+6 #1 симпатик 30.09.2011 05:48
Тільки зараз ми бачимо і відчуваємо, що Заставний був ідеальним мером. правда в народі кажуть: все пізнається в порівнянні
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.