Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Бюджет на 2016 рік прийнятий Парламентом і вже підписаний Президентом. Це означає, що його можна проаналізувати та зробити певні висновки.

Цим і занялися експерти проекту "Слово і діло", уклавши головні цифри у зрозумілу інфографіку 
"Найменше коштів отримають наступні області: Чернівецька – 723 млн грн, Кіровоградська – 833 млн грн, Тернопільська – 851 млн грн, Луганська (без урахування зони проведення АТО) – 860 млн грн і Сумська – 882 млн грн.", - зазначають експерти.

І це при тому, що на нашу область передбачено чи не найбільше коштів на утримання чиновників: 114 млн.грн. проти 76 млн.грн у Чернівецькій, 108 млн.грн.у Закарпатській областях, які за територією та населенням не надто більші за нашу.

Менше коштів на утримання ОДА отримали і наші північні сусіди: Рівненщина - 107 млн.грн. і Волишь - 104 млн.грн. Натомість освітні субвенції на Рівненщину спрямовано 169 млн.грн., на Волинь - 190 млн.грн., тоді, як на Тернопільщину - лише 110 млн.грн.

Таким чином, наша область знову плентатиметься в хвості всієї України, особливо, якщо згадати і про найнижчий рівень середньої заробітної плати та чи не найбільший відсоток заробітчан, що тікають з країни в пошуках роботи.

бюджет, тернопільщина, фото, тернопільський тиждень

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.