Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Другий день невеличкого снігопаду знову показав неспроможність комунальних служб міста виконувати свою роботу. 

Незважаючи на те, що цілий грудень був бессніжним, опади на початку січня знову виявилися для комунальників несподіванкою.

Ледь легенький морозець наші доблесні прибиральники не можуть відрізнити від снігопаду. І в одному і в другому випадку дороги всього лише посипали заготовленим піском.

Але якщо кірку льоду це робить більш придатнішою для зчеплення з колесами автівок, то каша зі снігу та того ж піску аж ніяк не додає безпеки на дорозі

І це при тому, що міські чиновники всіляко запевняли про готовність господарки до надзвичайних зимових ситуацій.Згадати хоча б, що розказували міські чиновники ще два місяці тому: «Зустрічати зиму і всі незручності, пов’язані із нею, комунальники Тернополя готові.  Як повідомляють у міському управлінні ЖКГ, для цього готова не лише техніка, а й люди.Так, уже вирішили, як приймати повідомлення від тернополян у цілодобовому режимі і так само цілодобово усувати недоліки, пов’язані з ожеледицею чи іншими проблемами.

- Ми повністю готові до початку зими і до того, щоб посипати міські дороги спеціальною сумішшю. Днями відбулась нарада, де ми обговорили питання зустрічі першого снігу і заморозків у місті, щоб не було ніяких претензій з боку водіїв та мешканців, — зазначив начальник управління ЖКГ Тернопільської міськради Микола Лесів.Окрім цього, у місті цілодобово чергуватимуть три майстри ПП «Тернопількомуналсервіс». Саме ця фірма (а вже давно писало багато видань, в тому числі й неодноразово «Тернопільський тиждень», що до цієї фірми має безпосередній бізнесовий стосунок скандальновідомий заступник міського голови Тернополя Владислав Стемковський – прим.ТТ) виграла державні закупівлі щодо прибирання снігу в місті. Відтак, мешканці можуть у будь-який час зателефонувати на гарячу лінію та повідомили про непрочищену ділянку дороги»

Більше того – через окремі ЗМІ тіж комунальники на прередодні Різдва запевняли, що й у святкові дні дороги прибиратимуться. Але, я скаржаться в соцмережах дописувачі-водії, на саме Різдво на дорогах Тернополя бачили заледве один старий трактор з ковшом, який зсував сніг на  окремих вулицях до тротуарів, при цьому з такою швидкістю, що з нього посміялася б і черепаха. Хоча, якщо не помиляємося, міські владоможці вихвалялися раніше закупленою для міста новою снігоочисною технікою китайського виробництва. То де вона?

Заради обєктивності додамо, що в деяких мікрорайонах міста, як от на "Дружбі", та в центрі, очисні роботи велися. І маленькі тракторці навіть чистили прибудинкові території. Але от вже в обід на автодорогах Тернополя, коли найбільший рух, вже знову був завал.

  

  

Фотографія зроблена на Різдво на вулиці Київській на пішохідному переході між двома зупинками громадського транспорту.

 

Коментарі  

 
0 #6 Антоніна 09.01.2016 16:43
Зовсім не "дурна" хоч і не "новина", а типова щорічна ситуація. Якщо десь і прибрано - то хіба в центрі центру й там, де можновладці живуть. Пройдіться хоча б від Маяка до "п'ятачка" і проїдьтеся по дамбі.
Цитувати
 
 
+1 #5 Антоніна 09.01.2016 15:44
Де чисто і прибрано у Тернополі у ці дні - там, мабуть, наші владники і привладнені живуть. Пройдіться хоча б від Маяка до "п'ятачка", але пильнуйтеся, особливо як будете йти сходами.
Цитувати
 
 
-1 #4 Тетяна 08.01.2016 17:42
У Тернополі чисто і прибрано у ці дні! Шукає автор в одному місці меду! Дурна новина і нечесна
Цитувати
 
 
-1 #3 Реаліст 08.01.2016 02:38
Як "багато" снігу. Автор ти клоун. :lol:
Цитувати
 
 
0 #2 рок 08.01.2016 02:28
А хтось недавно тут співав про земельну мафіфю від "самопомочі".Чи не так 2тиждень27
Цитувати
 
 
0 #1 Арсеній ЯЦЕНЮК. 08.01.2016 01:59
Президент України Петро ПОРОШЕНКО,не одноразово повторяв меру міста Тернополя Надалу С.В.що гральний бізнес заборонений в Україні,також мова велася щоб відати авто на АТО,громадянину України з паспортом МС 184625, 9 червня 1980р.н. м.Тернопіль.На превиликий жаль горе патріоти як і Барна так і Надал,а також перевертні в пагонах з Тернопільського СБУ,УМВС,не почули ні П.ПОРОШЕНКА,ні А.ЯЦЕНЮКА,ні А.АВАКОВА.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.